Sport in Tilburg
»
»

Vakantietoernooien

Vakantietoernooien

In de schoolvakanties organiseren we voor basisschoolkinderen in de gemeente Tilburg sporttoernooien. Dit doen we in samenwerking met Tilburgse sportverenigingen. Van basketbal tot zwemmen en van voetbal tot atletiek. Het is een unieke competitie tussen basisscholen. Leerlingen maken kennis met diverse sporten en 'Fair Play'. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker in beweging tijdens de vakantie. Inschrijven voor deze toernooien verloopt via de scholen. 

Vakantietoernooi Zaalvoetbal
In de tweede week van de kerstvakantie vindt het Vakantietoernooi Zaalvoetbal plaats. Het toernooi wordt gespeeld in de sportaccommodatie van de UvT en in de gemeentelijke sporthallen verspreid over Tilburg. Een spannend toernooi waar jaarlijks zo'n 1600 deelnemers aan mee doen. Naast de 1e prijs in de poule wordt er ook gestreden om de PVKT-Fairplayaward. Sportief gedrag is voor de organisatie van dit toernooi erg belangrijk. Door sportief gedrag, ofwel Fairplay, te vertonen heeft iedereen plezier en verlopen de wedstrijden en het toernooi op een prettige manier.

De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. Ben je werkzaam op een school en heeft de school geen uitnodiging ontvangen, stuur dan een e-mail naar vakantie.toernooien@tilburg.nl of neem telefonisch contact op met Sylvia Oude Groen via 013 - 532 58 89.

meer over
Bedrijvensport
Seniorensport