Sport in Tilburg
»
»

Vakantietoernooien

Vakantietoernooien

In de schoolvakanties organiseren we voor basisschoolkinderen in de gemeente Tilburg sporttoernooien. Dit doen we in samenwerking met Tilburgse sportverenigingen. Van basketbal tot zwemmen en van voetbal tot atletiek. Het is een unieke competitie tussen basisscholen. Leerlingen maken kennis met diverse sporten en 'Fair Play'. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker in beweging tijdens de vakantie. Inschrijven voor deze toernooien verloopt via de scholen. 

Vakantietoernooi Handbal
Op woensdag 18 oktober 2017 staat het 1e Vakantietoernooi van het schooljaar op het programma. In Sporthal Dongewijk nemen de kinderen van groep 5 t/m 8 het weer op tegen andere basisscholen uit de gemeente Tilburg. Naast het sportieve aspect is 'Fair Play' een zeer belangrijke, steeds terugkerende factor binnen Vakantietoernooien. Er wordt tijdens het Handbaltoernooi wederom gestreden om de 'Fair Play' prijs.

De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. Ben je werkzaam op een school en heeft de school geen uitnodiging ontvangen, stuur dan een e-mail naar vakantie.toernooien@tilburg.nl of neem telefonisch contact op met Sylvia Oude Groen via 013 - 532 58 89.

meer over
Seniorensport
Sportverenigingen