Try-Out Sports

Welke sport(en) ga jij ontdekken?

Droom jij ervan om later proefvoetballer te worden? Wil jij meedoen met de Tour de France? Of is dansen helemaal jouw ding? Dit is je kans om een nieuwe sport te ontdekken! Met Try-Out Sports kun je maximaal drie leuke en/of nieuwe sporten uitproberen zonder meteen lid te worden. Hiervoor betaal je slechts €5,- per sport. Je hebt de keuze uit meer dan 70 Tilburgse sportverenigingen en meer dan 50 verschillende sporten.

Voor wie
Try-Out Sports is voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs in de gemeente Tilburg én woonachtig in Tilburg. Uiteraard is het aanbod van de sportverenigingen hierop aangepast. Zit je in Tilburg op school maar woon je ergens anders, kijk dan op de website van tryoutsports wat je moet doen om je tóch in te schrijven! Jij mag uiteraard ook meedoen!
Voor kinderen uit groep 3 geldt echter dat zij 31 december 2015, 6 jaar oud moeten zijn om te mogen deelnemen.


Online inschrijven: Online inschrijven is helaas NIET meer mogelijk (inschrijven kon alleen van 26 september t/m 11 oktober 2015)

Meer informatie?
Neem contact op met Mieke Limpens via e-mail:
tryoutsports@tilburg.nl

P15004_GTI_button_instagram_2509.jpg

Zet jouw favoriete sport op de foto en win!
Volg @SportinTilburg op Instagram en deel een originele foto van jouw favoriete sport of de sport die je graag zou willen proberen. Vergeet niet om zowel @SportinTilburg als #tryoutsports te vermelden in je post.

Tot aan de herfstvakantie wordt wekelijks een prijs uitgereikt aan de origineelste inzending, in totaal zijn er dus vijf prijzen te vergeven:
1. Twee vrijkaartjes voor Recreatiebad Stappegoor.
2. Twee vrijkaartjes voor de Ireen Wüst IJsbaan.
3. Een gezinsarrangement voor Recreatiebad Stappegoor.
4. Vijf weken lang schaatsles bij de Tilburgse Schaatsschool
5. Een straatvoetbal-clinic voor je hele klas van Wereldkampioen GroundMoves Nasser El Jackson.
 
Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

Zwemles

Drieburcht
VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy