Ireen Wüst IJsbaan Tilburg

De Ireen Wüst IJsbaan opent in het zomerseizoen haar deuren voor o.a. recreatief skeeleren, skeelerlessen en de Europa Cup Inline Hockey. Ook in het voorjaar en in de zomer verwelkomen wij jullie graag op de Ireen Wüst IJsbaan.

Skeelerseizoen
Van april tot en met juli kun je recreatief skeeleren op de Ireen Wüst IJsbaan. Elke dinsdagavond kun je in ontspannen sfeer kilometers maken op onze snelle betonvloer. Bekijk de tijden en prijzen voor het recreatief skeeleren.

Skeelerlessen
Wil je liever onder begeleiding skeeleren? De Tilburgse Schaatsschool biedt lessen voor iedereen die (beter) wil leren skeeleren. Bekijk het volledige aanbod.Meedoenregeling
De gemeente Tilburg stimuleert dat iedereen mee kan doen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de stad. Ook als je minder te besteden hebt. Daarvoor is er de Meedoenregeling. Je kunt de Meedoenregeling inzetten voor bijvoorbeeld een 5-lessenkaart skeeleren. Bekijk hier de voorwaarden van de meedoenregeling.

Adres
Ireen Wüst IJsbaan
Curlingstraat 15
5022 DZ Tilburg
(013) 583 61 00

Betaald parkeren
De kosten om te parkeren in gebied Stappegoor bedragen:

  • €0,50 voor de eerste 30 minuten
  • na 30 minuten € 1,00 voor de rest van de dag
Openbaar vervoer
De stadsbussen stoppen voor de deur van de Ireen Wüst IJsbaan (halte Stappegoor/IJsbaan). Je kunt verschillende bussen nemen:
  • vanaf Tilburg Centraal Station neem je lijn 1, 11 of in de ochtend lijn 5 (tot 10 uur 's ochtends)
  • vanaf halte Sint Elisabeth Busstation neem je lijn 1
  • vanuit Goirle pak je de bus met lijn 2
Check voor vertrek de actuele bustijden.

Receptie Ireen Wüst IJsbaan
Tot en met september ligt er geen ijs op de baan en vinden er diverse activiteiten plaats op en rondom de Ireen Wüst IJsbaan. Daarnaast kun je ook nog gebruikmaken van de faciliteiten in het T-kwadraat, zoals het huren van een vergaderzaal of een squashbaan. Bekijk het overzicht met de openingstijden wanneer de receptie bemand is.

Huisregels
Binnen alle gemeentelijke sportaccommodaties gelden huisregels. Lees hier de huisregels voor de Ireen Wüst IJsbaan.

Ireen_Wust_IJsbaan_bij_nacht.jpg
Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy