Ireen Wüst IJsbaan Tilburg

Einde schaatsseizoen
Het schaatsseizoen is helaas weer ten einde. Wij kijken terug op een mooi seizoen met leuke activiteiten, enthousiaste bezoekers en veelgemaakte schaatskilometers. Op zaterdag 14 oktober 2017 start het nieuwe schaatsseizoen bij de Ireen Wüst IJsbaan. In oktober verwelkomen wij graag alle schaatsers weer, maar voor nu opent de Ireen Wüst IJsbaan haar deuren voor o.a. recreatief skeeleren, skeelerlessen en de Europa Cup Inline Hockey.

Recreatief skeeleren
Kom vanaf dinsdag 4 april wekelijks ongestoord kilometers maken op onze snelle betonvloer. Geen hinder van verkeer, rode stoplichten, slechte weersomstandigheden, losse stoeptegels en gevaarlijke trottoirranden: in ontspannen sfeer kun je vrij skeeleren. Bekijk hier de tijden en prijzen.

Skeelerles bij de Tilburgse Schaatsschool
Wil jij schaven aan jouw techniek onder leiding van een ervaren instructeur? De Tilburgse Schaatsschool biedt lessen voor iedereen die (beter) wil leren skeeleren. Wil jij onder leiding van een ervaren instructeur schaven aan jouw techniek? Bekijk hier het volledige aanbod.

Meedoenregeling
De gemeente Tilburg stimuleert dat iedereen mee kan doen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de stad. Ook als u minder te besteden hebt. Daarvoor is er de Meedoenregeling. Voor meer informatie klik hier.

Adres

Ireen Wüst IJsbaan
Curlingstraat 15*
5022 DZ Tilburg
(013) 583 61 00

*Let op: de Curlingstraat is nog niet op alle navigatiesystemen te vinden. De Ireen Wüst IJsbaan ligt naast het IJssportcentrum aan de Stappegoorweg.
U kunt gebruik maken van onze sportaccommodatie of vergaderzalen. Wanneer u gebruik wilt maken van onze sportaccommodatie of vergaderzalen, verwijzen wij u naar ons verhuurbureau: verhuur@tilburg.nl
Zij kunnen u reservering tijdens kantooruren verwerken.

Receptie T-kwadraat en Ireen Wüst IJsbaan
Tot en met september vinden er andere activiteiten plaats op en rondom de Ireen Wüst IJsbaan, waaronder skeeleren en skaten. Hieronder vind je een overzicht met de openingstijden waarop de receptie van het T-kwadraat en de Ireen Wüst IJsbaan bemand is.

Maandag t/m donderdag: 08.00 - 13.00 uur
                                         16.00 - 22.30 uur
Vrijdag:                             08.00 - 13.00 uur
                                         16.00 - 21.45 uur
Zaterdag en zondag:        09.00 - 13.00 uur

Ook buiten deze uren om kun je gebruik maken van de sportaccommodatie en/of vergaderzalen. Wil je de sportzaal en/of een vergaderzaal huren? Mail dan naar: verhuur@tilburg.nl. Zij kunnen de reservering tijdens kantooruren verwerken.

Wil je een squashbaan reserveren?  Mail dan naar: receptie.tkwadraat@tilburg.nl. Zij kunnen de reservering tijdens de receptiedienst verwerken.

Tijdens onderstaande feestdagen is de receptie van het T-Kwadraat en Ireen Wüst IJsbaan gesloten:
•    16 april: 1e Paasdag
•    17 april: 2e Paasdag
•    27 april: Koningsdag
•    5 mei   : Bevrijdingsdag
•    25 mei : Hemelvaartsdag
•    4 juni   : 1e Pinksterdag
•    5 juni   : 2e Pinksterdag

Huisregels

Klik hier voor onze huisregels op de Ireen Wüst IJsbaan.

Betaald parkeren
U moet betalen om te parkeren in parkeergarage Stappegoor, op de parkeerterreinen bij Recreatiebad Stappegoor/Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de Euroscoop. Kijk voor de actuele tarieven en tijden op http://www.tilburg.nl/parkeergarages/. Vragen of meldingen? Mail naar parkerenstappegoor@tilburg.nl

Openbaar vervoer
De stadsbussen stoppen voor de deur (halte Stappegoor/IJsbaan). Vanaf Tilburg CS met lijnen 1, 11 en in de ochtend ook met lijn 5 (tot 10 uur 's ochtends). Vanaf halte Sint Elisabeth Busstation met lijn 1 (uitstappen bij halte Stappegoor). Vanuit Goirle met lijn 11.

Ireen_Wust_IJsbaan_bij_nacht.jpgDeel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy