Kinderfeestje in Tilburg!

Zwembaden, ijsbaan & T-Kwadraat

Een sportief en spetterend kinderfeestje vieren? Dat kan in de Tilburgse zwembaden, op de Ireen Wüst IJsbaan en het T-Kwadraat!

Er zijn verschillende arrangementen en mogelijkheden om een kinderfeestje te vieren in het zwembad of op de Ireen Wüst IJsbaan. De arrangementen zijn voor kinderen vanaf 5 jaar.  

Zwemfeestje bij Recreatiebad Stappegoor
Altijd al een spetterend feestje willen organiseren? Of je nou kiest voor een zwemfeestje, een 1,5 uur durende duikclinic of een zwem- en filmfeestje (in samenwerking met de Euroscoop), bij Recreatiebad Stappegoor is jouw feest altijd spannend en sportief.
Meer informatie over de duikclinic? Kijk op de website van DiveSenses of neem contact op via info@divesenses.nl.
Meer informatie over het zwem-, of zwem- en filmfeestje? Neem dan contact op met de horeca van Recreatiebad Stappegoor via 013 - 581 16 74, e-mail: kinderfeesten@horecatilburg.nl of kijk op de website.

Feestje Grand Café Reeshof
Iets te vieren? Dat kan bij Grand Café Reeshof. Voor meer informatie klik hier, of neem contact op met de horeca van Sportcentrum Reeshof 013 - 571 90 18 of e-mail: info@grandcafe-reeshof.nl

Feestje Sportcafé Drieburcht
Een kinderfeestje? Of een andere reden om iets te vieren? Dat kan bij Sportcafé Drieburcht. Kijk hier voor meer informatie of stuur een mail: info@sportcafedrieburcht.nl

Cool Kidsfeest op de Ireen Wüst IJsbaan
Vanaf oktober 2017 is het ook weer mogelijk om een kinderfeestje te vieren op de Ireen Wüst IJsbaan. Wil je lekker schaatsen, schaatsles krijgen en gezellig eten en drinken in de aprés skibar? Het kan hier allemaal. Het hele schaatsseizoen kunnen er Cool Kidsfeestjes geboekt worden. Hier staat alle informatie omtrent de invulling van het Cool Kidsfeestje, de kosten van de arrangementen en het reserveringsformulier.Voor vragen kunt u mailen naar info@horecatkwadraat.nl of bellen naar 013 - 581 28 84.
 

Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy