T-Racer of Pro Chip

Meet je sportresultaten met een persoonlijke chip

Inzicht in je sportresultaten helpt je om je prestaties te verbeteren! De T-Racer of Pro Chip  is een persoonlijke chip die je snel voorziet van de meest accurate en betrouwbare sportresultaten. De chip registreert je rondetijden, de resultaten kun je direct op het Timepoint in de sportaccommodatie zien of  thuis via de website bekijken. De chip is dus een mooi hulpmiddel om je sportprestaties te verbeteren. 

- Waar kan ik de T-racer/ProChip gebruiken?
- Kosten T-racer/Pro Chip
- Registreren Pro Chip
- Hoe werkt de T-Racer/Pro Chip


Schaatsen, lopen, zwemmen en skeeleren
De T-Racer of Pro Chip kun je in Tilburg gebruiken bij de volgende sporten: schaatsen, lopen, skeeleren en zwemmen. Timepoints zijn te vinden in Stappegoor, Reeshof , Drieburcht, Ireen Wüst IJsbaan en op de Atletiekbaan. Landelijk is de chip te gebruiken op alle plaatsen in Nederland waar Timepoints staan.


Kosten T-Racer en Pro Chip
Voorheen was de T-Racer te koop bij de verschillende gemeentelijke sportaccommodaties. Dat is niet meer zo. De Pro Chip kun je kopen bij het bedrijf MyLaps
Degenen die een Tilburgse chip, de T-Racer, in bezit hebben, kunnen deze nog steeds gebruiken zoals ze gewend zijn. De nieuw aan te schaffen chips heten geen T-Racer meer, maar Pro Chip.


Registreren van de Pro Chip
De Pro Chip is een product van Mylaps. Voordat je de Pro Chip kunt gebruiken moet je deze eerst registreren op de website van Mylaps.Vul het unieke nummer van je chip in en maak een persoonlijke pagina aan waarop je trainingsgegevens kunt bekijken en analyseren.


Hoe werkt de T-Racer of Pro Chip
T-Racer en Pro Chip werken in combinatie met een meetsysteem dat ter hoogte van de start/finishlijn en eventueel ook op andere punten op het parcours of in het zwembad is geïnstalleerd. De chip draag je op je schoen of met een band om je pols of enkel (de band wordt standaard meegeleverd). Wanneer je de meetpunten passeert stuurt de chip een signaal naar de detectielus. Het systeem registreert op basis van het ontvangen signaal je tijd en het aantal banen of rondes. Jouw tijden en andere resultaten worden getoond op de monitoren van het Timepoint.

Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy