Fitnessarrangement verenigingsleden

Sportverenigingsleden opgelet!

Sportbedrijf Tilburg biedt vanaf 18 januari 2016 een uniek fitnessarrangement voor alle sportverenigingsleden van 18 jaar en ouder. Voor €90 per jaar (geldig vanaf het moment van aankoop) kan men onbeperkt gebruik maken van de fitnessruimte in het sportcomplex T-Kwadraat op onderstaande openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 07.00u - 8.30u en 16.00u - 22.30u
Zaterdag en zondag 09.00u - 13.00u

Op vertoon van een volledig ingevuld aanvraagformulier voorzien van ondertekening door bestuurslid en/of stempel van de vereniging in combinatie met een geldig lidmaatschaps- én/of legitimatiebewijs kan een lid  bij de receptie van een van onderstaande sportaccommodaties een arrangement afsluiten. Een heel kalenderjaar onbeperkt fitnessen in de volledig uitgeruste fitnessruimte in het sportcomplex T-Kwadraat!

Verkooppunten
Sportcomplex T-Kwadraat
Sportcomplex Drieburcht
Sportcentrum Reeshof
Recreatiebad Stappegoor

Accommodatie voor besloten trainingen
Uw vereniging kan daarnaast voor additionele (groeps)trainingen gebruik maken van de dans- en budozaal en de fitnessruimte (inclusief gebruik van aanwezige voorzieningen). Deze trainingen zijn altijd onder leiding van verenigingstrainer(s) en hiervoor geldt geen leeftijdsgrens. De accommodaties kunnen gereserveerd worden via het verhuurbureau van Sportbedrijf Tilburg (verhuur@tilburg.nl) tegen de volgende openingstijden en tarieven:

Budozaal & danszaal €14,65 per uur
Maandag t/m vrijdag vanaf 16.00u
Zaterdag en zondag gehele dag

Fitnesszaal €30,20 per uur
Maandag t/m vrijdag 07.00u - 8.30u en 16.00u - 22.30u
Zaterdag en zondag 09.00u - 13.00u en vanaf 13.00u voor exclusief gebruik

Ga naar http://www.tilburg.nl/stad-bestuur/stad/sportaccommodaties/t-kwadraat/ voor een volledig overzicht van de openingstijden en tarieven.

Fysiotherapie, sportgeneeskunde en een sportprogramma op maat
Sportbedrijf Tilburg werkt samen met het Sport Medisch Centrum (SMC), gevestigd in het sportcomplex T-Kwadraat. Ook het SMC heeft voor sportverenigingsleden een passend aanbod: tot 1 juli 2016 geldt een kennismakingskorting van 10% op alle preventieve testen en metingen. Ga naar www.smc-tilburg.nl voor meer informatie.
Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy