Ireen Wüst IJsbaan Tilburg

Beleef_de_winter_op_de_Ireen_Wust_IJsbaan.JPG

Zondag 12 maart is de laatste dag van het schaatsseizoen. Die dag zijn er aangepaste openingstijden:

30x60 baan         Gehele dag gesloten voor publiek
400 meter baan   9.30.-12.30 open voor publiek
                            Vanaf 13.00 T on ice 
                            (besloten sponsortocht van de Rotary)

Beleef de winter op de Ireen Wüst IJsbaan. Gedurende het schaatsseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd op de Ireen Wüst IJsbaan. Volg de Ireen Wüst IJsbaan Facebookpagina om op de hoogte te blijven van al het leuks dat wordt georganiseerd.

Klik hier voor de tarieven en openingstijden van de Ireen Wüst IJsbaan.

Altijd al een keer een bezoek willen brengen aan een echte schaatswedstrijd ergens? Via onderstaande button kan je kijken welke wedstrijden er wanneer zijn in Nederland. Het is ook mogelijk om via deze button kaarten te kopen voor een van de wedstrijden.
schaatsbanner.PNG
 
IJshockey festijn
Houd jij van ijshockeyen? Of heb jij altijd al een keer met een ijshockeystick en een puk willen spelen op het ijs?
Grijp dan nu je kans!

Op zaterdagmiddag is de 30x60 baan van 12:00-13:00 geopend om lekker vrij te kunnen ijshockeyen. Iedereen is welkom, of je nou jong of oud bent.
De dagen dat je kunt ijshockeyen zijn: 11, 18, 25 februari en 4 maart 2017.
Om te kunnen ijshockeyen betaal je de reguliere entreeprijs en je mag natuurlijk daarna nog lekker blijven schaatsen op de Ireen Wüst IJsbaan.

Een leuk dagje uit met het hele gezin!
Op zoek naar een gezellig en sportief familie-uitje in de wintermaanden? Dan ben je op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg aan het juiste adres! Het complex beschikt over een volledig overdekte 400 meterbaan en een 30x60 meterbaan met een uitstekende ijskwaliteit en veel lichtinval. Professionals en recreanten van alle leeftijden zijn welkom op de banen om zich uit te leven in verschillende schaatsdisciplines. In de hal zijn uitgebreide horecamogelijkheden en schaatshuur aanwezig. In de levendige omgeving van de baan is voldoende parkeergelegenheid (voor €1) en een groot vrijetijdsaanbod op loopafstand (o.a. zwembad, bioscoop en restaurants).

Schaatsles bij de Tilburgse Schaatsschool
De Tilburgse Schaatsschool biedt lessen voor iedereen die (beter) wil leren schaatsen. Wil jij onder leiding van een ervaren schaatsinstructeur schaven aan jouw techniek? Bekijk hier het volledige aanbod.

Meedoenregeling
De gemeente Tilburg stimuleert dat iedereen mee kan doen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de stad. Ook als u minder te besteden hebt. Daarvoor is er de Meedoenregeling. Voor meer informatie klik hier.

Cool Kidsfeest op de ijsbaan

Het allerleukste kinderfeestje beleef je op de Ireen Wüst IJsbaan! Wil je lekker schaatsen, schaatsles krijgen en gezellig eten en drinken in de aprés skibar? Het kan hier allemaal. Het hele schaatsseizoen kunnen er Cool Kidsfeestjes geboekt worden. Hier staat alle informatie omtrent de invulling van het Cool Kidsfeestje, de kosten van de arrangementen en het reserveringsformulier.
Voor vragen kunt u mailen naar info@horecatkwadraat.nl of bellen naar 013 - 581 28 84.

Ireen_Wust_ijsbaan_jongens.jpg

Adres

Ireen Wüst IJsbaan
Curlingstraat 15*
5022 DZ Tilburg
(013) 583 61 00

*Let op: de Curlingstraat is nog niet op alle navigatiesystemen te vinden. De Ireen Wüst IJsbaan ligt naast het IJssportcentrum aan de Stappegoorweg.
U kunt gebruik maken van onze sportaccommodatie of vergaderzalen. Wanneer u gebruik wilt maken van onze sportaccommodatie of vergaderzalen, verwijzen wij u naar ons verhuurbureau: verhuur@tilburg.nl
Zij kunnen u reservering tijdens kantooruren verwerken.
 
Huisregels
Klik hier voor onze huisregels op de Ireen Wüst IJsbaan.

Betaald parkeren

U moet betalen om te parkeren in parkeergarage Stappegoor, op de parkeerterreinen bij Recreatiebad Stappegoor/Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de Euroscoop. Kijk voor de actuele tarieven en tijden op http://www.tilburg.nl/parkeergarages/. Vragen of meldingen? Mail naar parkerenstappegoor@tilburg.nl

Openbaar vervoer

De stadsbussen stoppen voor de deur (halte Stappegoor/IJsbaan). Vanaf Tilburg CS met lijnen 1, 11 en in de ochtend ook met lijn 5 (tot 10 uur 's ochtends). Vanaf halte Sint Elisabeth Busstation met lijn 1 (uitstappen bij halte Stappegoor). Vanuit Goirle met lijn 11.

Timepoint Ireen Wüst IJsbaan
De ijsbaan beschikt over een Timepoint. Dit registratiesysteem maakt het mogelijk met behulp van de sportchip T-Racer nauwkeurig sportresultaten te meten. Sporters kunnen met deze persoonlijke chip bijvoorbeeld rondetijden registreren. De rondetijden zijn op vaste tijden op een groot scherm zichtbaar, namelijk: 

Maandag: 10.00 - 13.00 uur en 20.00 - 22.15 uur
Dinsdag: 10.00 - 13.00 uur en 18.15 - 22.00 uur
Woensdag: 8.30 uur en 18.00 - 22.00 uur
Donderdag: 10.00 - 13.00 uur en 18.15 - 22.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 13.00 uur en 18.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 8.45 - 11.45 uur
Zondag: 9.30 - 12.00 uur


Klik hier voor meer informatie over de T-racer en Timepoints.

Ireen_Wust_IJsbaan_bij_nacht.jpgDeel deze informatie op: Facebook Twitter

SporttweetsDrieburcht
VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy