Ireen Wüst IJsbaan Tilburg

Beleef_de_winter_op_de_Ireen_Wust_IJsbaan.JPG

Het winterseizoen is 8 oktober weer van start gegaan! 
Kom jij ook snel schaatsen bij de Ireen Wüst ijsbaan?
Het komende winterseizoen staan er weer een tal van leuke activiteiten op het programma dus houd de website en onze Facebookpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

De Ireen Wüst IJsbaan is vernoemd naar de meervoudig Olympisch, Wereld- en Europees schaatskampioene en heeft een lengte van maar liefst 400 meter.

Klik hier voor de tarieven en openingstijden van de Ireen Wüst IJsbaan.

Nóg meer beleving!
Op de Ireen Wüst IJsbaan voel je dit seizoen nóg meer de winterse beleving. Ben je nieuwsgierig naar wat we hebben geüpgrade? Kom dan snel eens een kijkje nemen!

Herfstactie van 17 t/m 30 oktober
Vanaf maandag 17 oktober schaatst jong en oud voor slechts €2,50.  Pak jij de binnen- of de buitenbocht in deze weken op de Ireen Wüst IJsbaan? Kom samen met je vriend of vriendin en schaats samen het winterseizoen in. Deze actie loopt ook in de herfstvakantie. Alvast veel schaatsplezier!

Themadagen
Dit schaatsseizoen worden er speciale themadagen georganiseerd. De data staan al vast en de thema's worden binnenkort bekend gemaakt. Houd de website en onze Facebookpagina dus goed in de gaten.

-    Zondag 27 november 2016
-    Zondag 11 december 2016
-    Zondag 15 januari 2017
-    Dinsdag 14 februari 2017   
Voel de winterse gezelligheid op de Ireen Wüst IJsbaan.

Kerstvakantie
Ook tijdens de Kerstvakantie kan er weer volop geschaatst worden. Er staan weer tal van leuke activiteiten op de agenda. Houd de website en de Facebookpagina in de gaten.

Een leuk dagje uit met het hele gezin!
Op zoek naar een gezellig en sportief familie-uitje in de wintermaanden? Dan ben je op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg aan het juiste adres! Het complex beschikt over een volledig overdekte 400 meterbaan en een 30x60 meterbaan met een uitstekende ijskwaliteit en veel lichtinval. Professionals en recreanten van alle leeftijden zijn welkom op de banen om zich uit te leven in verschillende schaatsdisciplines. In de hal zijn uitgebreide horecamogelijkheden en schaatshuur aanwezig. In de levendige omgeving van de baan is voldoende parkeergelegenheid (voor €1) en een groot vrijetijdsaanbod op loopafstand (o.a. zwembad, bioscoop en restaurants).

Schaatsles bij de Tilburgse Schaatsschool
De Tilburgse Schaatsschool biedt lessen voor iedereen die (beter) wil leren schaatsen. Wil jij onder leiding van een ervaren schaatsinstructeur schaven aan jouw techniek? Bekijk hier het volledige aanbod.

Meedoenregeling
De gemeente Tilburg stimuleert dat iedereen mee kan doen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de stad. Ook als u minder te besteden hebt. Daarvoor is er de Meedoenregeling. Voor meer informatie klik hier.

Cool Kidsfeest op de ijsbaan

Lekker schaatsen met je vriendjes of vriendinnetjes en gezellig eten en drinken in de aprés-skibar! Natuurlijk mag het feestbeest een cadeautje uitzoeken en krijgt iedereen een snoepzak. Wekelijks op woensdag, vrijdag en zaterdag. Bekijk de arrangementen en overige mogelijkheden hier of neem contact op via 013 - 581 28 84 of info@horecatkwadraat.nl.

Ireen_Wust_ijsbaan_jongens.jpg

Adres

Ireen Wüst IJsbaan
Curlingstraat 15*
5022 DZ Tilburg
(013) 583 61 00

*Let op: de Curlingstraat is nog niet op alle navigatiesystemen te vinden. De Ireen Wüst IJsbaan ligt naast het IJssportcentrum aan de Stappegoorweg.
U kunt gebruik maken van onze sportaccommodatie of vergaderzalen. Wanneer u gebruik wilt maken van onze sportaccommodatie of vergaderzalen, verwijzen wij u naar ons verhuurbureau: verhuur@tilburg.nl
Zij kunnen u reservering tijdens kantooruren verwerken.
 
Huisregels
Klik hier voor onze huisregels op de Ireen Wüst IJsbaan.

Betaald parkeren

U moet betalen om te parkeren in parkeergarage Stappegoor, op de parkeerterreinen bij Recreatiebad Stappegoor/Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de Euroscoop. Kijk voor de actuele tarieven en tijden op http://www.tilburg.nl/parkeergarages/. Vragen of meldingen? Mail naar parkerenstappegoor@tilburg.nl

Openbaar vervoer

De stadsbussen stoppen voor de deur (halte Stappegoor/IJsbaan). Vanaf Tilburg CS met lijnen 1, 11 en in de ochtend ook met lijn 5 (tot 10 uur 's ochtends). Vanaf halte Sint Elisabeth Busstation met lijn 1 (uitstappen bij halte Stappegoor). Vanuit Goirle met lijn 11.

Timepoint Ireen Wüst IJsbaan
De ijsbaan beschikt over een Timepoint. Dit registratiesysteem maakt het mogelijk met behulp van de sportchip T-Racer nauwkeurig sportresultaten te meten. Sporters kunnen met deze persoonlijke chip bijvoorbeeld rondetijden registreren. De rondetijden zijn op vaste tijden op een groot scherm zichtbaar, namelijk: 
-maandag tot en met vrijdag: 10.00 tot 13.00 uur
-woensdag en vrijdagavond:  20.00 tot 22.00 uur.
Klik hier voor meer informatie over de T-racer en Timepoints.

Ireen_Wust_IJsbaan_bij_nacht.jpgDeel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

Zwemles

Drieburcht
VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy