Ireen Wüst IJsbaan Tilburg

Kom schaatsen in Tilburg!

De Ireen Wüst IJsbaan, vernoemd naar de meervoudig Olympisch, Wereld- en Europees schaatskampioene, heeft een lengte van maar liefst 400 meter. Er is bovendien een extra ijsvloer van 30 bij 60 meter. En of je nu een geoefende of een beginnende schaatser bent, op de Ireen Wüst IJsbaan kan iedereen heerlijke rondjes rijden. En niet in het bezit van eigen schaatsen? Geen Probleem! Schaatsen zijn bij de Ireen Wüst IJsbaan gewoon te huur. Dus bind de schaatsen onder en geniet van hartverwarmend ijsplezier!

Meteen naar:
Adres
Huisregels
Openingstijden en tarieven
Parkeren
Openbaar vervoer
Timepoint


Adres
Ireen Wüst IJsbaan
Curlingstraat 15*
5022 DZ Tilburg
(013) 583 61 00

*Let op: de Curlingstraat is nog niet op alle navigatiesystemen te vinden. De Ireen Wüst IJsbaan ligt naast het IJssportcentrum aan de Stappegoorweg.

Huisregels
Klik hier voor onze huisregels op de Ireen Wüst IJsbaan.

Betaald parkeren
U moet betalen om te parkeren in parkeergarage Stappegoor, op de parkeerterreinen bij Recreatiebad Stappegoor/Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de Euroscoop. Kijk voor de actuele tarieven en tijden op http://www.tilburg.nl/parkeergarages/. Vragen of meldingen? Mail naar parkerenstappegoor@tilburg.nl  

Openbaar vervoer
De stadsbussen stoppen voor de deur (halte Stappegoor/IJsbaan). Vanaf Tilburg CS met lijnen 1, 11 en 's ochtends ook met lijn 2 en 3 (tot 10 uur 's ochtends). Vanaf halte Sint Elisabeth Busstation met lijn 1 (uitstappen bij halte Stappegoor). Vanuit Goirle met lijn 11.


Timepoint Ireen Wüst IJsbaan
De ijsbaan beschikt over een Timepoint. Dit registratiesysteem maakt het mogelijk met behulp van de sportchip T-Racer nauwkeurig sportresultaten te meten. Sporters kunnen met deze persoonlijke chip bijvoorbeeld rondetijden registreren. De rondetijden zijn op vaste tijden op een groot scherm zichtbaar, namelijk: 
-maandag tot en met vrijdag: 10.00 tot 13.00 uur
-woensdag en vrijdagavond:  20.00 tot 22.00 uur.
Klik hier voor meer informatie over de T-racer en Timepoints.
Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

Zwemles

Drieburcht
VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy