Ireen Wüst IJsbaan Tilburg

Schaatsseizoen 2015-2016 Ireen Wüst IJsbaan afgelopen, op naar seizoen vijf!
Het afgelopen schaatsseizoen hebben wij ruim 100.000 bezoekers mogen ontvangen op de Ireen Wüst IJsbaan. Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie komst en raden jullie aan onze website en social media kanalen goed in de gaten te houden voor het laatste nieuws rondom skeeleren en skeelerlessen (facebook.com/ireenwustijsbaan en twitter @IreenW_IJsbaan). Tot ziens op onze accommodatie!

De Ireen Wüst IJsbaan, vernoemd naar de meervoudig Olympisch, Wereld- en Europees schaatskampioene, heeft een lengte van maar liefst 400 meter. Vanaf zaterdag 10 oktober 2015 t/m zondag 13 maart 2016 kan er weer volop geschaatst worden op de 400 meterbaan én de 30x60 meterbaan. Veel schaatsplezier en tot ziens op de ijsbaan!

In verband met de clubkampioenen van de ijsclub hebben gewijzigde openingstijden:
5 maart
400 meter baan open voor recreatief schaatsen van 12.00 -15.00 ( dus vanaf 15.00 gesloten ipv 17.00) 30x60 baan open voor recreatief schaatsen van 12.15 -15.00 ( normale tot 15:45)

13 maart
400 meter baan open voor recreatief schaatsen van 9.30 -11.00 (vanaf 11.00 gesloten) 30x60 baan , gehele dag gesloten voor publiek.

Schaatsles bij de Tilburgse Schaatsschool
De Tilburgse Schaatsschool biedt lessen voor iedereen die (beter) wil leren schaatsen. Wil jij onder leiding van een ervaren schaatsinstructeur schaven aan jouw techniek? Bekijk hier het volledige aanbod.

Meteen naar:
Adres
Receptie
Huisregels
Openingstijden en tarieven
Parkeren
Openbaar vervoer
Timepoint

Adres
Ireen Wüst IJsbaan
Curlingstraat 15*
5022 DZ Tilburg
(013) 583 61 00

*Let op: de Curlingstraat is nog niet op alle navigatiesystemen te vinden. De Ireen Wüst IJsbaan ligt naast het IJssportcentrum aan de Stappegoorweg.

U kunt gebruik maken van onze sportaccommodatie of vergaderzalen. Wanneer u gebruik wilt maken van onze sportaccommodatie of vergaderzalen, verwijzen wij u naar ons verhuurbureau: verhuur@tilburg.nl 
Zij kunnen u reservering tijdens kantooruren verwerken. 
 
Huisregels
Klik hier voor onze huisregels op de Ireen Wüst IJsbaan.

Betaald parkeren
U moet betalen om te parkeren in parkeergarage Stappegoor, op de parkeerterreinen bij Recreatiebad Stappegoor/Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de Euroscoop. Kijk voor de actuele tarieven en tijden op http://www.tilburg.nl/parkeergarages/. Vragen of meldingen? Mail naar parkerenstappegoor@tilburg.nl.  


Openbaar vervoer
De stadsbussen stoppen voor de deur (halte Stappegoor/IJsbaan). Vanaf Tilburg CS met lijnen 1, 11 en in de ochtend ook met lijn 5 (tot 10 uur 's ochtends). Vanaf halte Sint Elisabeth Busstation met lijn 1 (uitstappen bij halte Stappegoor). Vanuit Goirle met lijn 11.

Timepoint Ireen Wüst IJsbaan
De ijsbaan beschikt over een Timepoint. Dit registratiesysteem maakt het mogelijk met behulp van de sportchip T-Racer nauwkeurig sportresultaten te meten. Sporters kunnen met deze persoonlijke chip bijvoorbeeld rondetijden registreren. De rondetijden zijn op vaste tijden op een groot scherm zichtbaar, namelijk: 
-maandag tot en met vrijdag: 10.00 tot 13.00 uur
-woensdag en vrijdagavond:  20.00 tot 22.00 uur.
Klik hier voor meer informatie over de T-racer en Timepoints.

Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

Zwemles

Drieburcht
VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy