Sportcomplex T-Kwadraat

T-Kwadraat
Olympiaplein 382 (Stappegoorweg)
5022 DX Tilburg
(013) 583 61 00
Sinds 2009 is Tilburg een modern sportcomplex rijker: T-Kwadraat. Het sportcomplex ligt in het zuiden van de stad, in het gebied Stappegoor. De bus (lijnen 1 en 11) stopt er voor de deur. Dankzij de ruime parkeergelegenheid kunt u de sportaccommodatie gemakkelijk bereiken. Het Olympiaplein is nog niet op alle navigatiesystemen te vinden. T-Kwadraat ligt aan de Stappegoorweg.

Fitness, squash, dans en vechtsport
Op 1 september 2015 heeft Sportbedrijf Tilburg de fitnessruimte in het T-Kwadraat geopend. Vanaf die dag kan je bij de receptie van het T-Kwadraat abonnementen afsluiten, banenkaarten aanschaffen en/of squashbanen reserveren. Squashbanen kunt u ook via mail: receptie.tkwadraat@tilburg.nl of telefoon 013-5836100, reserveren. Wilt u een van de ruimtes huren: mail verhuur@tilburg.nl voor de mogelijkheden.

Kijk hier voor openingstijden en tarieven.

Er kunnen dagelijks diverse ruimtes gehuurd worden voor:

Squash: De 4 aanwezige squashbanen zijn zowel los te huur als via een 10 of 25 banenkaart.

- Een squashbaan huren: Reserveren van een baan gaat per 45 minuten. Dit kan door te bellen naar de receptie van het T-Kwadraat (013-5836100) of te mailen naar receptie.tkwadraat@tilburg.nl.

- Contractbaan: Als je een baan wilt reserveren voor een heel jaar (vaste dag +tijdstip) mail dan naar het verhuurbureau via verhuur@tilburg.nl.

-Let op : Bij afwezigheid dien je de baan voor 24.00 uur daags voor de reservering te annuleren. Bij niet tijdig annuleren worden er kosten in rekening gebracht: 50% van het geldende tarief op de gereserveerde tijd.

- Annulering voor groepsactiviteiten waarbij meerdere banen worden gereserveerd, kunnen tot een week voor de gereserveerde datum worden geannuleerd, anders worden er kosten in rekening gebracht: 50% van het geldende tarief op de gereserveerde tijd.

- Squashbanen kunnen worden gereserveerd voor bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten.U stuurt dan een mail naar receptie.tkwadraat@tilburg.nl met uw NAW-gegevens, telefoonnummer en de gewenste reservering.

Danszaal:
De volledig uitgeruste danszaal is op regelmatige en incidentele basis te huur. De moderne zaal is 150 m² en beschikt over een verende vloer, geluidsinstallatie, spiegelwand en balletbar. Wilt u de danszaal huren, mail verhuur@tilburg.nl.

Budozaal: In de ruime budozaal van 150 m² ligt een vaste judomat. De zaal wordt gehuurd door verenigingen, scholen en bedrijven op incidentele en regelmatige basis. Wilt u de budozaal huren, mail verhuur@tilburg.nl.

Fitnessruimte: In de ruime fitnessruimte zijn er diverse mogelijkheden om aan je conditie te werken, spierkracht op te bouwen of je algemene fitheid te verbeteren. Dit kan met het Studenten Sportarrangement of in verenigingsverband. Je kan ook komen sporten met een sportabonnement van het studentensportcentrum. Benieuwd naar de mogelijkheden om deze ruimte te huren als Personal Trainer? Mail verhuur@tilburg.nl om de ruimte te reserveren.

Receptie T-kwadraat en Ireen Wüst IJsbaan
Tot en met september vinden er andere activiteiten plaats op en rondom de Ireen Wüst IJsbaan, waaronder skeeleren en skaten. Hieronder vind je een overzicht met de openingstijden waarop de receptie van het T-kwadraat en de Ireen Wüst IJsbaan bemand is.

Maandag t/m donderdag: 08.00 - 13.00 uur
                                         16.00 - 22.30 uur
Vrijdag:                             08.00 - 13.00 uur
                                         16.00 - 21.45 uur
Zaterdag en zondag:        09.00 - 13.00 uur

Ook buiten deze uren om kun je gebruik maken van de sportaccommodatie en/of vergaderzalen. Wil je de sportzaal en/of een vergaderzaal huren? Mail dan naar: verhuur@tilburg.nl. Zij kunnen de reservering tijdens kantooruren verwerken.

Wil je een squashbaan reserveren?  Mail dan naar: receptie.tkwadraat@tilburg.nl. Zij kunnen de reservering tijdens de receptiedienst verwerken.

Tijdens onderstaande feestdagen is de receptie van het T-Kwadraat en Ireen Wüst IJsbaan gesloten:
•    16 april: 1e Paasdag
•    17 april: 2e Paasdag
•    27 april: Koningsdag
•    5 mei   : Bevrijdingsdag
•    25 mei : Hemelvaartsdag
•    4 juni   : 1e Pinksterdag
•    5 juni   : 2e Pinksterdag

Betaald parkeren
U moet betalen om te parkeren in parkeergarage Stappegoor, op de parkeerterreinen bij Recreatiebad Stappegoor/Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de bioscoop Euroscoop. Op de parkeerterreinen geldt een tarief van € 0,50 voor het eerste half uur of € 1,- per dag. In de parkeergarage is het tarief € 1,- per bezoek (max. 24 uur). U moet gepast betalen. Kijk voor meer informatie op www.tilburg.nl/parkeren 

T-Kwadraat bestaat uit een (top)sporthal, fitnessruimte, klimcentrum, sportmedisch centrum, horeca- en businessruimten en kinderopvang. De Ireen Wüst IJsbaan met een professionele 400 meter ijsbaan en een 30x60 meter ijsvloer maakt de moderne accommodatie compleet.
T-Kwadraat ademt sport!

T-Kwadraat in cijfers
Tribunecapaciteit: 1100 plaatsen
Vloeroppervlakte: 3000 m2 (50x60m)
Belijningen voor de volgende sporten:
  • volleybal (6 velden)
  • centre court volleybal (2 velden)
  • zaalvoetbal (2 velden)
  • handbal (2 velden)
  • korfbal (2 velden)
  • badminton (21 velden)
  • basketbal (2 velden)
  • centrecourt basketbal (2 velden)
  • tennis (3 velden)
  • hockey (2 velden)

Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy