Korting met Tjip-pas

Tjip je korting!
Met de Tjippas krijg je 50% korting op zwemmen en schaatsen. Vind jij het leuk om met je vrienden te zwemmen of te schaatsen? Of om in de wintermaanden naar de zwemdisco te gaan? Dit kan nu veel goedkoper met de Tjippas. De Tjippas is voor iedereen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar.

Op welke tickets geldt de 50% korting?
 • Recreatief zwemmen & Banenzwemmen
  • Recreatiebad Stappegoor
  • Sportcomplex Drieburcht
  • Sportcentrum Reeshof
 • Discozwemmen
  • Recreatiebad Stappegoor
  • Sportcentrum Reeshof
 • Recreatief schaatsen
  • Ireen Wüst IJsbaan- begeleider schaatst ook met 50% korting (minimaal 18 jaar en minimaal één begeleider per pas)
De Tjippas kopen
Download het inschrijfformulier. Lever het ingevulde formulier in bij de receptie van het zwembad of van de schaatsbaan. Een pasfoto is niet nodig. Je ontvangt meteen je Tjippas en kunt vanaf dat moment een jaar lang gebruik maken van de korting.

Kosten Tjippas:
Het eerste jaar: €20,- (incl. de pas)
De daarop volgende jaren: €10,-

Na het eerste jaar betaal je dus jaarlijks €10,- euro en mag je een heel jaar profiteren van de aantrekkelijke korting. Je ontvangt de korting eenvoudig door je Tjippas iedere keer als je gaat zwemmen of schaatsen te laten zien bij de receptie. De Tjipkorting is persoonsgebonden: de pashouder ontvangt de korting.Voorwaarden
1. De Tjippas is strikt persoonlijk en dien je op verzoek van het personeel te laten zien.
2. Je toegangsbewijs bestaat uit het entreebewijs én je Tjippas.
3. Toegang kan alleen binnen de geldigheidstermijn van de pas en de openingstijden voor recreatief zwemmen en schaatsen.
4. Is je pas kwijt, beschadigd of gestolen, dan krijg je voor 10 euro een nieuwe pas.
5. De directie heeft het recht om, in verband met de veiligheid van de bezoekers en de handhaving van de orde, het aantal bezoekers te beperken, de openingstijden aan te passen of het complex geheel of gedeeltelijk te sluiten.
6. Het huishoudelijk reglement is van toepassing.
7. Kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang tot de zwembaden met een begeleider die ouder is dan 18 jaar. Bij het recreatief schaatsen heeft de begeleider ook recht op 50% korting.
8. Bij misbruik wordt de pas ingenomen en krijg je het aankoopbedrag niet terug.

Tjippas kwijt?
Bij de receptie van de zwembaden of de schaatsbaan kun je een nieuwe Tjippas krijgen voor €10,-. Je betaalt voor de nieuwe pas en je abonnement blijft geldig tot de oorspronkelijke einddatum.
Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy