Werken aan de teamspirit? 

 Een dagje teambuilding, of het jaarlijkse teamuitje een extra dimensie geven. Anders vergaderen. Indrukwekkende presentaties neerzetten. Wat uw uitgangspunt ook is, Tilburg biedt legio mogelijkheden er iets heel bijzonders van te maken.Ga snel naar:
- Personeelsuitjes en teambuildingsactiviteiten
- Fittesten voor uw medewerkers
- Evenementen en bedrijfsfeesten
- Competitie Buiten Bedrijf
- Fit@Work
- Ruimte huren
 

Personeelsuitjes en teambuildingsactiviteiten

De gemeente Tilburg heeft een aantal unieke en voordelige arrangementen voor u, waaronder de Auto-te-Water Experience en het Oer-Hollands schaatsfeest. De arrangementen zijn zowel inspannend als ontspannend en u zult uw collega’s op een totaal andere manier in actie zien.

Voorbeeldarrangementen: Oer-Hollands schaatsfeest
Locatie: Ireen Wüst IJsbaan
• Ontvangst met warme chocolademelk en appeltaart
• Exclusieve toegang tot de Ireen Wüst IJsbaan
• Oer-Hollands Stamppotbuffet
• Afsluitende borrel in de Aprés Skibar
• Inclusief 2 uurs-drankarrangement
Kosten: € 40,- per persoon (vanaf 50 personen).

Auto-te-Water Experience
Wat zou u doen als u met uw auto in het water belandt?
• Ontvangst met koffie/thee
• Theorie
• Auto te Water Experience & Ice Crash Survival
• Uitreiking certificaat
• Afsluiting met hapje en drankje
Kosten: € 75,- per persoon (vanaf 20 personen).

Meer informatie, klik hier.


Fittest

Samen bouwen we aan een vitaal bedrijf! Wij bieden u fittesten aan, uiteraard met deskundige ondersteuning. Er zijn vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld het opstellen van een fitheidsprofiel of het maken van een vergelijking van de werkelijke leeftijd en de vitale leeftijd. De testen kunnen individueel of in groepen worden afgenomen, op locatie of incompany. Wilt u de vitaliteit van uw medewerkers testen en verhogen, laat u dan verder informeren.

Evenementen en bedrijfsfeesten

Wilt u uw medewerkers, relaties of klanten eens extra in de spo(r)tlight zetten of gewoon een groot feest in een sportieve setting houden? Onze accommodaties lenen zich hier uitstekend voor. Het IJssportcentrum Tilburg is in de zomermaanden bij uitstek geschikt voor grotere evenementen of bedrijfsfeesten.

Competitie 'Buiten Bedrijf'

Dé sportieve uitdaging voor Tilburgse bedrijven en organisaties. Bedrijventeams gaan met elkaar de strijd aan op het gebied van zaalvoetbal, tennis, volleybal en badminton. Met Competitie ‘Buiten Bedrijf’ werkt u aan de teamspirit en conditie.
Voor meer informatie klik hier.

Fit@Work

Geef de energie en het welzijn van uw medewerkers een flinke boost met Fit@Work. Fit@Work is meer dan fitness. Het is een langlopend individueel sportprogramma op maat waarin veel meer mogelijk is dan alleen fitness. Denk hierbij aan zwemmen, fietsen, lopen, schaatsen en klimmen. Het is zelfs mogelijk een accommodatie exclusief voor uw medewerkers te gebruiken. Verder biedt dit programma groepsgerichte activiteiten zoals Wandelen in de Wijk en de Vitaliteitsdag. Met Fit@Work behaalt u altijd verrassende resultaten.

Vergaderruimte huren

N
a
ast alle sportieve activiteiten, is er ook ruimte genoeg voor presentaties, vergaderingen en congressen. Zo zijn er diverse vergaderruimten beschikbaar, variërend van 10 tot 150 personen. Natuurlijk voorzien van alle gangbare hulpmiddelen. Voor grotere bijeenkomsten of congressen is megabioscoop de Euroscoop uw locatie bij uitstek!

Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy