Activiteiten

Ga direct naar
Powerswim
Zwangerschapszwemmen
Aqua-Vitaal
Aqua-Fitness
Discozwemmen
Naturistenzwemmen
Korting met Tjip
Familiezwemmen
Banenzwemmen

Prijzen en lestijden
Recreatiebad Stappegoor
Sportcentrum Reeshof
Sportcomplex Drieburcht

POWERSWIM
POWERSWIM is een gevarieerd zwemprogramma van 10 weken met 2 trainingen per week. Onder begeleiding van een ervaren instructeur wordt gewerkt aan het verbeteren van conditie en kracht. De groep bestaat uit maximaal twaalf deelnemers waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Vóór de start van de lessen wordt middels een intakegesprek besproken wat jouw persoonlijke doelstellingen zijn. In het programma zijn drie meetmomenten om de voortgang vast te leggen en te evalueren. Lees hier meer.

Zwangerschapszwemmen
Heerlijk blijven bewegen/sporten gedurende jouw zwangerschap onder goede begeleiding?
Ook dat kan bij De Tilburgse Zwemschool! Het maakt niet uit hoe ver je bent in je zwangerschap, je bent altijd welkom. De les vindt plaats in Sportcentrum Reeshof. Aanmelden kan aan de receptie van Sportcentrum Reeshof.


Aqua-Vitaal

Aqua-Vitaal lessen zijn gericht op mensen die wat ouder worden of moeute hebben met de hoge intensiteit Aqua-Fitness lessen. Ook voor mensen met blessures of mensen die moeite hebben met bewegen zijn dit ideale lessen.
We hebben de lessen Aqua-Move met een lage intensiteit, Aqua-Aerobic en  Aqua-Jogging met een gemiddelde intensiteit.

Aqua-Fitness
De lessen zijn gericht op het verbeteren of behouden van uw conditie, kracht, lenigheid en figuur. En daarmee uw gezondheid!

- Aqua-Aerobic
- Aqua-Jogging
- Aqua-Bootcamp
- Aqua-Varia

Er zijn lessen op ieder niveau onder begeleiding van ervaren instructeurs. U kunt bij de zwembaden Reeshof, Stappegoor en Drieburcht terecht voor dit totaalpakket aan fitnesslessen in het water.

Discozwemmen

Lekker zwemmen en dansen op muziek? Dat kan elke maand in Sportcentrum Reeshof en Recreatiebad Stappegoor. Kleurrijke discoverlichting en een spetterende sound zorgen voor een leuke avond! En met de Tjip pas krijg je ook nog korting. Minimale leeftijd is 8 jaar en je dient in het bezit te zijn van een A-diploma.

Kijk snel voor de actuele data en prijzen.
- Discozwemmen Stappegoor
- Discozwemmen Reeshof

Let it snow pool-party en Summer Break
Vier samen met je vrienden het einde van het (school)jaar met deze toffe zwemfeestjes in Sportcomplex Drieburcht. Kijk hier voor meer informatie over de Let it snow pool-party en Summer Break!

Naturist? Kom naar Sportcomplex Drieburcht!

Van november tot en met februari opent Sportcomplex Drieburcht in Tilburg haar deuren voor naturisten (18 jaar en ouder). Elke woensdagavond van 19.30-21.00 uur kan u, tegen normaal tarief, naturistisch zwemmen in het afgeschermde therapiebad. Dit bad biedt u de mogelijkheid om heerlijk ontspannen te genieten van het warme water en speciale lichteffecten.

SPLASH!
Vier je vakantie met SPLASH! bij Sportcomplex Drieburcht of Sportcentrum Reeshof.  Er zijn verschillende obstakels waar je overheen kunt rennen, klimmen of springen.  Een A-diploma verplicht is. Onder de 8 jaar is begeleiding van een volwassene verplicht. Kijk hier voor de actuele data en tijden.


Korting met Tjip
Met een Tjip-pas krijg je korting op sportieve activiteiten énproducten. Ook op Discozwemmen! Je moet wel zelf het kaartje kopen en je geldige Tjip-pas laten zien bij de receptie van het zwembad. Meer weten over Tjip? Check this!

Tjip is de kortingspas voor Tilburgse jeugd van 4 t/m 17 jaar. De sportpas is te koop bij de Tilburgse zwembaden en het T-Kwadraat.


Familiezwemmen- Zaterdag van 10:00-12:00 - Zondag van 10:00-13:00 uur in Recreatiebad Stappegoor.
Kinderen onder de 18 jaar mogen tijdens het familiezwemmen enkel naar binnen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder).

De tarieven voor het familiezwemmen zijn hetzelfde als voor recreatief zwemmen en u kunt na het familiezwemmen gewoon in het zwembad blijven tijdens het recreatief zwemmen.

Na het familiezwemmen is het zwembad voor iedereen beschikbaar. Dan mogen kinderen met minimaal een A-diploma en 9 jaar of ouder ook zonder begeleiding naar binnen mag.


Familiezwemmen in Recreatiebad Stappegoor

Op zaterdag- en zondagochtend is Recreatiebad Stappegoor gereserveerd voor families: Wat is er leuker dan op een rustige zaterdag of zondagochtend zwemmen met de kids? Voor iedereen is er wel iets leuks: het peuterbad, de waterglijbaan, stroomversnelling, bubbelbaden en stoomcabines.

Op zaterdagmiddag is er zelfs een oefenuur van 13:00-14:00 uur in het sportbad, waar kinderen (uitgezonderd die in de start of beenslag groep zitten) zonder bandjes kunnen oefenen met hun ouders, voor de zwemles.
Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy