Zwembad Reeshof Tilburg

Sportcentrum Reeshof ligt midden in de wijk Reeshof. Het zwembad beschikt over twee 25-meterbaden, een peuter- en kleuterbad en voor de grotere kinderen zorgen een supersnelle glijbaan en een duikplank voor veel waterplezier. Ook ouders hoeven zich niet te vervelen. Kom ontspannen in de Turkse stoombaden, kruidenbaden of rust uit met een boek op de ligweide. Door de tillift is ons zwembad ook toegankelijk voor minder valide mensen. Sportcentrum Reeshof biedt plezier voor het hele gezin. Waar wacht u nog op?


Bekijk de trailer:


Direct naar:
- adres
- openingstijden
- tillift
- tarieven
- openbaar vervoer

Meivakantie

Bekijk hier het rooster van de meivakantie. Sportcentrum de Reeshof is bijna elke dag geopend voor recreatief zwemmen. Op Koningsdag is het zwembad gesloten.

Rooster seizoen 2016/2017
Het rooster voor seizoen 2016/2017 in Sportcentrum Reeshof kunt u hier inzien


Recreatieve activiteiten

Er zijn geregeld verschillende leuke recreatieve activiteiten bij Sportcentrum Reeshof zoals Splash en Discozwemmen. Kijk hier voor de data, tijden en meer informatie.

De eerst volgende editie Splash: 4 mei

Borstcrawlcursus
Vanaf 27 maart biedt Sportcentrum Reeshof in samenwerking met de KNZB een borstcrawlcursus aan, om techniek én conditie te verbeteren. De borstcrawlcursus is voor iedereen die de borstcrawl techniek goed wil leren beheersen of verbeteren: van de recreatieve zwemmer die wekelijks lekker zijn baantjes wil afleggen, tot aan de sportieveling die een triatlon of een open water wedstrijd op zijn of haar verlanglijstje heeft staan. Er is veel tijd voor individuele aandacht tijdens de lessen. Het doel van de borstcrawlcursus is om volwassenen in 12 weken een technisch goede borstcrawl aan te leren. De cursus vindt elke maandag van 21.00 tot 22.00 uur plaats. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Adres
Heereveldendreef 8-10
5043 EX Tilburg
(013) 532 58 58Tillift
Zwembad de Reeshof beschikt over een tillift, waarmee minder valide mensen veilig en makkelijk in en uit het zwembad getild kunnen worden. Hierdoor kunnen zij aan alle activiteiten deelnemen. De tillift wordt door een medewerker van het zwembad bediend. Hebt u vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

De ervaring van Hennie Koenen:

Ik heb een dwarslaesie en in het water kan ik de spieren die nog werkzaam zijn soepel houden. Voor mij is het erg belangrijk om te bewegen, vooral omdat ik me in het water onafhankelijk voel en mezelf vrij kan bewegen. Dankzij de goede faciliteiten, waaronder de tillift en het behulpzame personeel van zwembad Reeshof is het voor mij mogelijk om met mijn man te gaan zwemmen. Ik hoop hier nog lang te kunnen zwemmen.


Openbaar vervoer
Sportcentrum Reeshof is vanaf alle drie de NS-stations eenvoudig te bereiken met de bus, via lijn 2 CS-Reeshof (halte Winkelcentrum Heyhoef).Kijk op www.9292.nl voor meer informatie. Daarnaast zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen bij het sportcomplex aanwezig. Komt u met de fiets, dan kunt u uw fiets in een van de rekken stallen.

Huisregels
Klik hier voor het huishoudelijk regelement van de Tilburgse zwembaden.

Tot snel in Sportcentrum Reeshof!

Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy