Zwembad Reeshof Tilburg

Sportcentrum Reeshof ligt midden in de wijk Reeshof. Het zwembad beschikt over twee 25-meterbaden, een peuter- en kleuterbad en voor de grotere kinderen zorgen een supersnelle glijbaan en een duikplank voor veel waterplezier. Ook ouders hoeven zich niet te vervelen. Kom ontspannen in de Turkse stoombaden, kruidenbaden of rust uit met een boek op de ligweide. Door de tillift is ons zwembad ook toegankelijk voor minder valide mensen. Sportcentrum Reeshof biedt plezier voor het hele gezin. Waar wacht u nog op?

Nieuw! POWERSWIM.
Vanaf 4 januari bij sportcentrum Reeshof. Kijk bij activiteiten voor meer informatie over Powerswim.

Bekijk de trailer:


Direct naar:
- adres
- openingstijden
- tillift
- tarieven
- openbaar vervoer

Rooster nieuwe seizoen
Het rooster voor het nieuwe seizoen in Sportcentrum Reeshof is bekend. Klik hier voor de actuele tijden en tarieven of download het rooster in pdf.


Adres
Heereveldendreef 8-10
5043 EX Tilburg
(013) 532 58 58


Tillift
Zwembad de Reeshof beschikt over een tillift, waarmee minder valide mensen veilig en makkelijk in en uit het zwembad getild kunnen worden. Hierdoor kunnen zij aan alle activiteiten deelnemen. De tillift wordt door een medewerker van het zwembad bediend. Hebt u vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

De ervaring van Hennie Koenen:

Ik heb een dwarslaesie en in het water kan ik de spieren die nog werkzaam zijn soepel houden. Voor mij is het erg belangrijk om te bewegen, vooral omdat ik me in het water onafhankelijk voel en mezelf vrij kan bewegen. Dankzij de goede faciliteiten, waaronder de tillift en het behulpzame personeel van zwembad Reeshof is het voor mij mogelijk om met mijn man te gaan zwemmen. Ik hoop hier nog lang te kunnen zwemmen.


Openbaar vervoer
Sportcentrum Reeshof is vanaf alle drie de NS-stations eenvoudig te bereiken met de bus, via lijn 2 CS-Reeshof (halte Winkelcentrum Heyhoef).Kijk op www.9292.nl voor meer informatie. Daarnaast zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen bij het sportcomplex aanwezig. Komt u met de fiets, dan kunt u uw fiets in een van de rekken stallen. 

Tot snel in Sportcentrum Reeshof! 

Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

Zwemles

Drieburcht
VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy