Zwembad Stappegoor Tilburg

Nieuwe glijbaan: Coral Splash
Recreatiebad Stappegoor heeft sinds eind december een spectaculaire, interactieve glijbaan: Coral Splash. De rode glijbaan is volledig vernieuwd: met flitsende lichten, kleuren en geluid. Je kunt samen met je vrienden de uitdaging aangaan om een spel te spelen terwijl je supersnel naar beneden roetsjt. Wie haalt de hoogste score? Je kunt je topscores direct op je Facebook zetten met een vette foto erbij. Lees hier meer informatie over de nieuwe glijbaan en bekijk het filmpje.

Meivakantie
Bekijk hier  het rooster van de meivakantie. Recreatiebad Stappegoor is elke dag geopend voor recreatief zwemmen.

Rooster seizoen 2016/2017
Klik hier voor de actuele tijden en tarieven of download het nieuwe rooster. Vanaf 8 mei geldt er i.v.m. het buitenbadseizoen een ander rooster.

Recreatieve activiteiten
Er zijn geregeld verschillende leuke recreatieve activiteiten bij Recreatiebad Stappegoor. Zo is er elk weekend familiezwemmen en is het één keer per maand discozwemmen. Kijk hier voor de data, tijden en meer informatie.

Zonnebank
Er staat er een gloednieuwe zonnebank bij Recreatiebad Stappegoor. Voor slechts €5 kan je 15 minuten zonnen (vanaf 18 jaar en ouder). Als je alleen gebruik wil maken van de zonnebank hoef je géén extra entreekosten te betalen.

Adres

Stappegoorweg 1
5022 DA Tilburg
(013) 532 59 00

Recreatiebad Stappegoor is dé plek voor waterplezier. Kinderen kunnen zich uitleven met de speelattributen, van de glijbanen roetsjen of zich laten meeslepen door de stroomversnellingen. Genieten van de zon? Dat kan op de grote ligweide bij het buitenbad. Hierdoor is zwembad Stappegoor een aanrader op zowel zonnige als regenachtige dagen. Genoeg waterpret gehad? De verschillende wellnessvoorzieningen bieden volop ontspanning. Maak gebruik van de whirlpools, jetstreams, Turkse stoombaden en  snelbruiners. Kom dus een heerlijk dagje plonzen in zwembad Stappegoor!

Bekijk de trailer:

 


Direct naar:
openingstijden
- tarieven
- parkeren
- openbaar vervoer
 
Betaald parkeren
Komt u met de auto naar Recreatiebad Stappegoor, dan zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Op de parkeerterreinen (voor Recreatiebad Stappegoor/Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de bioscoop Euroscoop) Kijk voor de actuele tarieven en tijden op http://www.tilburg.nl/parkeergarages/.
 
Openbaar vervoer
Het zwembad is makkelijk bereikbaar met de fiets. Ook de stadsbussen stoppen voor de deur bij bushalte 'Stappegoor/IJsbaan'. Alle haltenamen worden automatisch omgeroepen en digitaal zichtbaar gemaakt.

Vanaf Tilburg CS met lijnen 1 Elisabeth Ziekenhuis, 601 tussen CS station-Stappegoor of 2 Goirle (uitstappen bij halte Eiffelweg). Tijdens de ochtend- en middagspits ook met lijn 629 Stappegoor/IJsbaan-Universiteit-Oosterhout Busstation. Vanuit Goirle of vanaf Elisabeth Zkh Busstation: neem lijn 2 naar halte 'Eiffelweg'. Vanaf het Elisabeth Ziekenhuis Busstation: neem bus '1 Noord'. Zie ook www.9292.nl of kijk op www.arriva.nl.

Huisregels

Klik hier voor het huishoudelijk reglement van de Tilburgse zwembaden.

Tot snel in Recreatiebad Stappegoor! 

Deel deze informatie op: Facebook Twitter

Sporttweets

VoorleeshulpVergroot het font Verklein het font
(C) 2010 Gemeente Tilburg Disclaimer Privacy