Sport in Tilburg
»

10 jaar Ireen Wüst IJsbaan!

10 jaar Ireen Wüst IJsbaan!

Op zaterdag 12 oktober opent de Ireen Wüst IJsbaan haar deuren voor een nieuw schaatsseizoen. De ijsbaan bestaat 10 jaar en dit jubileum gaan we feestelijk vieren! 

Van zaterdag 12 oktober tot en met zondag 20 oktober wordt dit 10-jarig bestaan gevierd met allerlei leuke en feestelijke activiteiten voor jong en oud! De jubileumweek is per tak van de schaatssport geprogrammeerd zodat verenigingen per sporttak zich kunnen profileren en de bezoekers een bewuste keuze kunnen maken voor de tak van de ijssport die hen het meeste aantrekt. Ijshockey, kunstrijden, shorttrack, langebaan: alles komt aan bod. Daarnaast worden op de ijsbaan en het middenterrein dagelijks aanvullende en attractieve activiteiten georganiseerd voor jong & oud. 

Jubileumactie
Gedurende deze week bieden we ook een jubileum kaart aan, ter ere van dit 10 jarig bestaan kun je voor €10 een jubileumkaart kopen waarmee je gedurende deze periode (12 t/m 20 okt) 2x mag komen schaatsen en 1x zwemmen (bij de 3 Tilburgse zwembaden, tijdens recreatieve uren), plus korting en bij horeca T-Kwadraat en horeca De Waterkant bij Stappegoor. De jubileum kaart is uitsluitend te koop bij de Ireen Wüst IJsbaan.  

Uitgebreid programma feestweek
Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van het programma en/of download het programma hieronder.

Verder Lezen
Download