Sport in Tilburg
»

Try Out Sports

Try Out Sports

Wil je graag een nieuwe sport ontdekken? Dan is Try Out Sports de unieke gelegenheid. Met Try Out Sports kunnen basisschoolleerlingen uit groep 3 t/m 8 leuke en nieuwe sporten uitproberen zonder meteen lid te worden. 

Kies je (favoriete) sport!

In Tilburg vinden wij het belangrijk dat iedereen kan sporten. Voetbal, hockey, noem maar op. Sporten is namelijk niet alleen goed voor je gezondheid en conditie, maar het zorgt er ook voor dat je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leert kennen. En wie wil dat nou niet?  Veel kinderen zijn al lid van een sportvereniging, maar misschien lijkt het je leuk om eens iets anders te proberen. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn om te kunnen boogschieten? Of schaatsen? Of wil je juist leren boksen of breakdancen?   Via Try-Out Tilburg kun je op een leuke en goedkope manier kennismaken met veel verschillende sporten. Misschien ontdek je wel een verborgen talent!  -  Rolph Dols, wethouder Sport

Try Out Cultuur

Naast Try Out Sport is er ook Try Out Cultuur. In januari/februari ontvangen zo'n 18.500 leerlingen het Try Out Cultuur boekje. Hierin staan creatieve workshops waar basisschoolleerlingen van groep 1 t/m 8 aan kunnen deelnemen. Op deze manier kun je laagdrempelig kennis maken met diverse culturele activiteiten.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website of stuur een e-mail

Verder Lezen