Sport in Tilburg
»

Algemene vragen

Algemene vragen

V: Zijn de sportaccommodaties open?
A: De gemeentelijke zwembaden, binnensportaccommodaties en sporthallen zijn vanaf dinsdag 18 januari weer open. Ook de Ireen Wüst IJsbaan is dan weer volledig open, net als de fitness en het squashcentrum in Sportcomplex T-Kwadraat. Buitensportlocaties zijn vanaf zaterdag 15 januari volledig toegankelijk. Externe partijen zoals fitnesscentra, fysiopraktijken en kinderdagverblijven die gevestigd zijn in de gemeentelijke sportaccommodaties, bepalen zelf of zij open zijn. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met de organisatie zelf. 

V: Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig?
A: Voor de locaties die open zijn is bij een bezoek een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig gevaccineerd bent, corona hebt gehad of een coronatest hebt laten doen die maximaal 24 uur geldig is. Een coronatoegangsbewijs is alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Voor buitensporters is een QR-code niet verplicht, enkel als je gebruik maakt van de kleedruimtes. 

V: Heb ik een mondkapje nodig in de gemeentelijke sportaccommodaties?
A: Mondkapjes zijn verplicht in al onze binnensportlocaties die open zijn, ook nadat je gescand bent op je coronatoegangsbewijs. Het mondkapje mag af tijdens het sporten. 


Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mail. 

Verder Lezen