Sport in Tilburg
»
»

Vakantietoernooien

Vakantietoernooien

In de schoolvakanties organiseren we voor basisschoolkinderen in de gemeente Tilburg sporttoernooien. Dit doen we in samenwerking met Tilburgse sportverenigingen. Het is een unieke competitie tussen basisscholen. Leerlingen maken kennis met diverse sporten en 'Fair Play'. Sportplezier staat altijd voorop tijdens de toernooien. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker in beweging tijdens de vakantie. Inschrijven voor deze toernooien verloopt via de scholen. 

Programma 2020-2021
Herfstvakantie: Hockey (dinsdag 20 en woensdag 21 oktober) Afgelast
Kerstvakantie:
Zaalvoetbal (maandag 21 en dinsdag 22 december)
Carnavalsvakantie:
Zwemsport (zondag 21 februari)
Meivakantie:
Veldvoetbal (maandag 3 en dinsdag 4 mei)

In optie: Beeball/Softbal

Vakantietoernooi Hockey afgelast
Helaas hebben we n.a.v. de persconferentie van gisteren moeten besluiten om het Vakantietoernooi Hockey (20 en 21 oktober) af te gelasten. We betreuren deze beslissing maar hebben helaas geen andere keuze.
Tot gisteren was het nog mogelijk om de jeugd onder de 18 jaar te laten deelnemen aan wedstrijden. Vanaf vandaag is dat voor de komende 4 weken niet meer mogelijk.  
We willen iedereen bedanken voor de interesse in het toernooi.

Deelname
Inschrijven voor Vakantietoernooien gebeurt via de scholen. Heeft jouw school dit schooljaar nog geen uitnodigingen ontvangen, stuur dan een e-mail naar vakantie.toernooien@tilburg.nl of neem telefonisch contact op met Sylvia van Trier-Berens via 013 - 532 5889.

Verder Lezen
Download