Sport in Tilburg
»
»

Vakantietoernooien

Vakantietoernooien

In de schoolvakanties organiseren we voor basisschoolkinderen in de gemeente Tilburg sporttoernooien. Dit doen we in samenwerking met Tilburgse sportverenigingen. Van basketbal tot zwemmen en van voetbal tot atletiek. Het is een unieke competitie tussen basisscholen. Leerlingen maken kennis met diverse sporten en 'Fair Play'. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker in beweging tijdens de vakantie. Inschrijven voor deze toernooien verloopt via de scholen. 

In de meivakantie hebben we 2 Vakantietoernooien, namelijk veldvoetbal en zwemmen. Een druk, maar erg leuk en vooral sportief programma. Heb jij zin om sportief bezig te zijn op het veld of in het water, schrijf je dan snel , via je school, in.

Veldvoetbal
Het Vakantietoernooi Veldvoetbal zal plaatsvinden op maandag 30 april en dinsdag 1 mei 2018 . De 3 verenigingen die ons daarbij ondersteunen zijn SC 't Zand, vv ZIGO en OVC'26. Op deze locaties zullen de toernooien ook worden afgewerkt. Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisscholen uit Gemeente Tilburg kunnen zich inschrijven. Tijdens het toernooi zullen zij strijden om de eerste plek en natuurlijk om de PVKT Fairplay Cup. Download onder aan deze pagina het wedstrijdboekje Veldvoetbal 2018.

Zwemmen
Op zondag 6 mei 2018 is het tijd om te zwemmen. Samen met zwemvereniging TRB-RES organiseren wij het Vakantietoernooi Zwemmen in Sportcomplex Drieburcht. Alle kinderen uit groep 4 tot en met groep 8 met een A-zwemdiploma van alle basisscholen uit Gemeente Tilburg zijn welkom om zich in te schrijven voor dit toernooi. Tijdens het zwemtoernooi komen 3 verschillende onderdelen aan bod: de schoolslag, de rugslag en de vrije slag. Daarbij kunnen scholen met voldoende aanmeldingen in dezelfde categorie zich tijdens het toernooi inschrijven voor de estafette. 

Inschrijven voor Vakantietoernooien gebeurt via de scholen. Heeft jouw school dit schooljaar nog geen uitnodigingen ontvangen, stuur dan een e-mail naar vakantie.toernooien@tilburg.nl of neem telefonisch contact op met Sylvia Oude Groen via 013 - 532 5889.

Download
meer over
Seniorensport
Jongeren Op Gezond Gewicht