Sport in Tilburg
»
»

Vakantietoernooien

Vakantietoernooien

In de schoolvakanties organiseren we voor basisschoolkinderen in de gemeente Tilburg sporttoernooien. Dit doen we in samenwerking met Tilburgse sportverenigingen. Van basketbal tot zwemmen en van voetbal tot atletiek. Het is een unieke competitie tussen basisscholen. Leerlingen maken kennis met diverse sporten en 'Fair Play'. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker in beweging tijdens de vakantie. Inschrijven voor deze toernooien verloopt via de scholen. 

In de meivakantie stonden dit jaar 2 verschillende Vakantietoernooien op het programma: Veldvoetbal en Zwemmen. Met deze Vakantietoernooien zijn we aan het einde gekomen van dit Vakantietoernooienseizoen. Wij gaan nu verder met de planning voor de toernooien van volgend schooljaar. Wij hopen deze voor de zomervakantie compleet te hebben, met een aantal vertrouwde toernooien, maar ook zeker met een nieuw aanbod aan sporten.

Inschrijven voor Vakantietoernooien gebeurt via de scholen. Heeft jouw school dit schooljaar nog geen uitnodigingen ontvangen, stuur dan een e-mail naar vakantie.toernooien@tilburg.nl of neem telefonisch contact op met Sylvia Oude Groen via 013 - 532 5889.

Download
meer over
Basisschoolprojecten
Seniorensport