Sport in Tilburg
»
»

Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem

Het leerlingvolgsysteem is speciaal gemaakt voor jou als ouder. Je kunt in dit systeem zien wat de vorderingen van jouw kind(eren) is (zijn) binnen de huidige lesgroep. Alle onderdelen worden aangegeven en door middel van smiley's kun je zien of jouw kind het al helemaal goed doet, al goed op weg is of nog flink moet oefenen. Ook de vorige lesgroepen kun je bekijken. Zo ben je steeds op de hoogte hoe ver jouw kind is. 

Nieuwe gegevens?  Het is voor ons van groot belang dat de gegevens van de kinderen juist in het systeem staan. Als je telefoon nummer of adres wijzigt, geef dit dan door aan de receptioniste. Je kunt dit zelf wijzigen in het leerlingvolgsysteem. Zo kunnen we je bereiken en je op de hoogte stellen wanneer er iets aan de hand is.

Inloggen
Online ingeschreven bij de Tilburgse Zwemschool 
Indien je jouw kind online hebt ingeschreven voor de wachtlijst van de Tilburgse Zwemschool, kun je met jouw zelf aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. 
 
Via de receptie ingeschreven bij de Tilburgse Zwemschool
Indien je jouw kind via de receptie van het zwembad hebt ingeschreven, wordt er automatisch een persoonlijke gebruikersnaam aangemaakt. De gebruikersnaam van jouw kind is als volgt opgebouwd: eerste letter voornaam + eerste drie letters achternaam (zonder tussenvoegsels) + geboortedatum. Zie het voorbeeld.
Het wachtwoord is: Tilly (na aanmelding kun je dit zelf wijzigen).
 
---
Voorbeeld
Tilly van Tilburg, geboortedatum 26 juli 2012
Gebruikersnaam ttil26072012
 
Als het inloggen mislukt, vraag dan bij de receptie of zwemcoördinator de juiste gebruikersnaam.
Verder Lezen