Sport in Tilburg
»
»

Binnensportaccommodaties gesloten

Binnensportaccommodaties gesloten

Tijdens de persconferentie van 13 april zijn geen versoepelingen aangekondigd. Binnen mag er nog niet worden gesport. Buiten mag er wel worden gesport. Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen met z'n vieren en op 1,5 meter afstand buiten sporten. Het buitenbad van Recreatiebad Stappegoor is daarom open. Binnensportaccommodaties waaronder de zwembaden, ijsbanen, sportscholen en sporthallen blijven vooralsnog gesloten. Er is helaas nog geen duidelijkheid wanneer de binnensportaccommodaties weer open mogen. Een uitzondering zijn de zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar en therapeutisch zwemmen. 

Zwemles

Vanaf dinsdag 16 maart zijn de zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar weer gestart. De ouders van de zwemleskinderen van de Tilburgse Zwemschool hebben een mail ontvangen met alle informatie. Ook is de info in de Sport in Tilburg app te vinden. Helaas zijn de zwembaden alleen geopend voor zwemles voor kinderen t/m 12 jaar en dus nog niet voor baby-peuter lessen, groepslessen en activiteiten zoals banenzwemmen.

Voorwaarden buiten sporten

Buiten mag er worden gesport; tot 27 jaar mag dit in teamverband op een buitensportaccommodatie, boven de 27 jaar mag er buiten met maximaal 4 personen en op 1,5 meter afstand gesport worden.

Ook mag er onder voorwaarden buiten gezwommen worden. Het buitenbad van Recreatiebad Stappegoor is open voor banenzwemmen, Aqua-Fitness t/m 26 jaar en kids-bootcamp. Hier vind je meer informatie over de richtlijnen, activiteiten en inschrijven. 

Binnen sporten verboden 

Binnensportaccommodaties waaronder de zwembaden, ijsbanen, sportscholen en sporthallen blijven dus gesloten. Uitzondering is het therapeutisch banenzwemmen in het therapiebad bij Sportcomplex Drieburcht.
De volgende gemeentelijke binnensportaccommodaties zijn vanaf dinsdag 15 december gesloten:
• Recreatiebad Stappegoor
• Sportcomplex Drieburcht
• Zwembad Reeshof
• Ireen Wüst IJsbaan
• Sportcomplex T-Kwadraat
• Sporthallen
• Gymzalen

Verdere berichtgeving

Bovenstaande geldt vooralsnog t/m 20 april 2021. Houd voor verdere actuele berichtgeving de website en de social media kanalen in de gaten. Ook via onze nieuwe app Sport in Tilburg houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van zwembaden en/of Ireen Wüst IJsbaan. Deze app kun je gratis downloaden

Mocht je nog vragen hebben, kun je een mail sturen

Verder Lezen