Sport in Tilburg
»
»
»

Tijdelijk aangepaste programmering bij Recreatiebad Stappegoor

Tijdelijk aangepaste programmering bij Recreatiebad Stappegoor

Vanaf vrijdag 3 juni 2022 heeft Recreatiebad Stappegoor een aangepaste programmering voor het recreatief zwemmen. Deze activiteit vraagt om extra toezicht en beveiliging. Door een landelijk personeelstekort onder beveiligers lukt het niet om voldoende gekwalificeerde beveiligers in te huren voor het zwembad. De veiligheid van de zwembadbezoekers staat voorop. De programmering wordt daarom tijdelijk aangepast.  

Recreatief zwemmen voor iedereen wordt op twee momenten in de week geprogrammeerd. Er komt een ruimere openstelling voor families. De aangepaste programmering geldt tot nader order. Het Sportbedrijf doet er alles aan om zo snel mogelijk terug te gaan naar de reguliere programmering.  

Recreatief zwemmen voor gezinnen en 18+
Het zwemmen voor gezinnen en 18+ wordt de komende periode uitgebreid. Op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond en zaterdag- en zondagmiddag is het zwembad open voor deze doelgroep. De tarieven blijven hetzelfde. Kijk hier voor de exacte tijden en meer informatie over het familieticket.  

Recreatief zwemmen voor iedereen
Op woensdag- en vrijdagmiddag is het recreatief zwemmen voor iedereen geprogrammeerd. Op deze momenten is iedereen, van alle leeftijden, welkom. Kijk voor de exacte tijden op de site.  

Abonnementen verlengd
Alle recreatieve zwemabonnementen blijven de komende periode geldig. Daarnaast worden alle abonnementen verlengd met de duur van het aangepaste rooster. Dit betekent dat je abonnement een langere tijd geldig is. Dit geldt ook voor tjip- en 65+passen en abonnementen via de Meedoenregeling. Het verlengen gebeurt automatisch, hiervoor hoef je niets te doen.    

Kinderfeestjes
Kinderfeestjes kunnen op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gewoon gevierd worden. Reserveren kan via horeca ‘De Waterkant’.  

Verdere berichtgeving
Bovenstaande aanpassing geldt tot nader order. Houd voor verdere actuele berichtgeving de website www.sportintilburg.nl en de social media kanalen in de gaten. Voor vragen kun je een mail sturen naar secretariaat.sport@tilburg.nl.      

Verder Lezen