Sport in Tilburg
»
»
»

Tijdelijk aangepaste programmering bij Recreatiebad Stappegoor

Tijdelijk aangepaste programmering bij Recreatiebad Stappegoor

Vanaf vrijdag 3 juni 2022 heeft Recreatiebad Stappegoor een aangepaste programmering voor het recreatief zwemmen. Deze activiteit vraagt om extra toezicht en beveiliging. Door een landelijk personeelstekort onder beveiligers lukt het niet om voldoende gekwalificeerde beveiligers in te huren voor het zwembad. De veiligheid van de zwembadbezoekers staat voorop. De programmering wordt daarom tijdelijk aangepast.  

Er is een ruimere openstelling voor families. De aangepaste programmering geldt tot nader order. Het Sportbedrijf doet er alles aan om zo snel mogelijk terug te gaan naar de reguliere programmering.  

Zomervakantie
Vanaf 12 juli zijn de dagen met recreatief zwemmen voor iedereen verruimd. Dit geldt ook in de zomervakantie. Op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag is het recreatief zwemmen voor iedereen. Op dinsdag, vrijdag en zondag is het recreatief zwemmen voor gezinnen en 18+. 

Abonnementen verlengd
Alle recreatieve zwemabonnementen blijven de komende periode geldig. Daarnaast worden alle abonnementen verlengd met de duur van het aangepaste rooster. Dit betekent dat je abonnement een langere tijd geldig is. Dit geldt ook voor tjip- en 65+passen en abonnementen via de Meedoenregeling. Het verlengen gebeurt automatisch, hiervoor hoef je niets te doen.    

Kinderfeestjes
Kinderfeestjes kunnen op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gewoon gevierd worden. Reserveren kan via horeca ‘De Waterkant’ 

Verdere berichtgeving
Bovenstaande aanpassing geldt tot nader order. Houd voor verdere actuele berichtgeving de website www.sportintilburg.nl en de social media kanalen in de gaten. Voor vragen kun je een mail sturen naar managementassistenten.sport@tilburg.nl.      

Verder Lezen