Sport in Tilburg
»
»
»

Aqua-Fitness Festival bij Stappegoor

Aqua-Fitness Festival bij Stappegoor

-Update: alle tickets zijn verkocht. Er is helaas geen plek meer. -
 
Kom jij samen met ons de start van een nieuw sportseizoen aftrappen? Op donderdag 8 september vindt het allereerste Aqua-Fitness Festival plaas bij Recreatiebad Stappegoor. Je kunt er tijdens deze avond achterkomen welke aquasport echt iets voor jou is. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon meedoen om een leuke avond te beleven vol conditie, uithoudingsvermogen en vette muziek. Tijdens deze avond komen verschillende aqualessen op verschillende muziekstijlen aan bod. House, Hardstyle, Latin, 90's en veel meer. De horeca Waterkant eten en drinken zorgt deze avond voor gezonde tussendoortjes.

Programma

Om 19.30 uur ontvangen we je graag in de horeca van Stappegoor 'De Waterkant eten en drinken'. Je krijgt een smoothie en uitleg over de avond. Vervolgens zijn er 3 rondes waarbij je kunt kiezen uit steeds twee lessen en muziekstijlen. De Aqua-Fitness lessen vinden plaats in het sportbad en het recreatiebad. Je kunt op de avond zelf de keuze maken. Bekijk hieronder de timtable. 

Tickets

Wil jij verzekerd zijn van een plekje tijdens het enige echte Aqua-Fitness Festival? Bestel dan je tickets online. Vol=vol. Een ticket kost €7,50. Dit is inclusief 3 Aqua lessen, een smoothie en gezonde tussendoortjes. Abonnementhouders hebben op vertoon van hun abonnement gratis toegang deze avond. 

Verder Lezen

Timetable

Sportbedrijf Tilburg