Sport in Tilburg
»
»

Beleef een leuke sportieve kerstvakantie!

18-12-2018 14:03:00

Beleef een leuke sportieve kerstvakantie!

In de kerstvakantie worden er weer veel leuke activiteiten georganiseerd in de Tilburgse zwembaden en op de Ireen Wüst IJsbaan. Lees hieronder wat er allemaal te doen is. Veel plezier! 

 Recreatiebad Stappegoor
Voordelig zwemmen met het hele gezin!
Tijdens de kerstvakantie kunnen gezinnen extra voordelig komen zwemmen. Voor slechts €12,50 kun je met het hele gezin genieten van waterpret. Deze actie is geldig van maandag 24 december t/m zondag 6 januari. De hele vakantie ligt er een spectaculaire attractie in het water.

Oudejaarszwemmen
Het hele jaar hebben onze fanatieke banenzwemmers hard gewerkt. Dat verdient een ‘BOLoning’. Alle banenzwemmers krijgen de laatste week van het jaar (24 december t/m 31 december) een heerlijke gratis oliebol. Hoeveel baantjes zwem jij voor een bol?

Ireen Wüst IJsbaan
Recreatief schaatsen
Dit jaar is er weer genoeg te doen in de kerstvakantie op de Ireen Wüst IJsbaan. Zo zijn er van 27 december t/m 6 januari van 12.00 tot 16.00 uur 3 spectaculaire attracties: ijshockey hard schieten, rodeorijden en wedstrijd skiën. Voor de kleinste bezoekers is er in dezelfde periode een springkussen. Op de zaterdagen 29 december en 5 januari draait DJ HYPERBASE van 13.00 tot 17.00 uur de leukste kerstnummers. Op de zaterdagen kun je je ook weer uitleven tijdens het vrij ijshockeyen van 12.30 tot 15.30 uur!

Proefles van de Tilburgse schaatsschool
Altijd al beter willen leren schaatsen? Doe mee met een proefles op 30 december, 2 en/of 3 januari. Er zijn proeflessen voor kinderen en volwassenen en daarnaast zijn er ook ijshockeylessen. Ga voor meer informatie en
inschrijven naar www.sportintilburg.nl.

Sportcomplex Drieburcht
Open Nederlandse Kampioenschappen korte baan zwemmen
Het ONK korte baan vindt plaats van vrijdag 21 december tot en met zondag 23 december. De nationale zwemtop komt naar Tilburg. Bestel snel je kaarten online.

Splash!
Vier je vakantie met SPLASH! op woensdag 2 januari. Alle baden liggen vol met leuke spel- en waterattracties. Kom samen met je vrienden en daag ze uit.

Zwembad Reeshof
Spectaculaire waterattractie
In de kerstvakantie is Zwembad Reeshof weer open en kun je, m.u.v. de feestdagen, elke dag komen zwemmen.
De hele vakantie is er een spectaculaire waterattractie aanwezig. Gegarandeerd veel zwem- en speelplezier!

Sportcomplex T-Kwadraat
SoccerSquash
SoccerSquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale SoccerSquashbal. Superleuk om 4 banen te huren bij Fitnesscentrum T-Kwadraat en deze activiteit als teamuitje te doen.

Verder Lezen
Download