Sport in Tilburg
»
»

Beleef een leuke sportieve meivakantie!

10-4-2018 16:07:00

Beleef een leuke sportieve meivakantie!

In de meivakantie worden er weer veel leuke activiteiten georganiseerd in Tilburg. Lees hieronder wat er allemaal te doen is. Veel plezier! 

Recreatiebad Stappegoor
Buitenbadseizoen
Het buitenbad is geopend vanaf 21 april. Dan kun je weer met z’n allen van de familieglijbaan, plonsen in het buitenbad of gewoon lekker zonnen op de ligweide. Ook kun je gebruikmaken van het waterkanon, de regendouche en de borrelbanken. In het peuterbad ligt leuk speelgoed voor de allerkleinsten.

Coral Splash
Kom in de vakantie van de glijbaan Coral Splash afroetsjen. Roetsj met één van de acht thema’s van de glijbaan af of speel het spel Aquasmash. Je kunt je score en je foto meteen op Facebook zetten.

Sportcomplex Drieburcht
Splash!
Vier je vakantie met SPLASH! op woensdag 2 mei van 12.00 tot 16.00 uur. Dit jaar nog groter en spectaculairder met activiteiten voor groot en klein. Alle baden liggen tijdens SPLASH! vol met leuke spel- en water-attracties. Kom samen met je vrienden en daag ze uit. Ook de rest van de vakantie is er volop waterpret te beleven!

Sportcentrum Reeshof
Veel zwemplezier
Tijdens de meivakantie kun je lekker komen zwemmen in zwembad de Reeshof. De 2e week van de meivakantie ligt er ook nog een spectaculaire waterattractie in het water. Gegarandeerd veel zwem- en speelplezier!

Vakantietoernooien
Vakantietoernooi veldvoetbal
Op 30 april en 1 mei vindt het vakantietoernooi veldvoetbal plaats. Op de velden van VV Zigo, OVC’26 en SC ‘t Zand gaan de teams de strijd aan om het kampioenschap. Samen met deze verenigingen maken we er een mooi toernooi van. Alle support is welkom!

Vakantietoernooi zwemmen
Op zondag 6 mei vindt het vakantietoernooi zwemmen plaats bij Sportcomplex Drieburcht. Dit toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met zwemvereniging TRB-RES. Tijdens het zwemtoernooi komen drie verschillende onderdelen aan bod: de schoolslag, de rugslag en de vrije slag. Iedereen is welkom om de kids vanaf de tribune aan te moedigen.

Verder Lezen
Download