Sport in Tilburg
»
»
»

Buitenbad te huur voor besloten groepen kinderen

Buitenbad te huur voor besloten groepen kinderen

Naast de Tilburgse binnenbaden gaat ook het buitenbad gefaseerd open. Stapsgewijs gaat het buitenbad terug naar reguliere openstelling. Dit gebeurt met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Vanaf dinsdag 26 mei kun je het buitenbad van Recreatiebad Stappegoor huren voor besloten groepen kinderen t/m 12 jaar. Deze activiteit is te organiseren volgens de huidige richtlijnen van het RIVM en het protocol van de ZwembadBranche. Het buitenbad is exclusief te huur. Vanaf a.s. maandag 25 mei is het mogelijk om te reserveren. Lekker buiten sporten en genieten van waterpret, zeker met het nieuwe spraypark. Maak je uitje compleet met wat lekkers van de horeca. Recreatiebad Stappegoor is dé plek voor outdoor waterplezier.

Faciliteiten
Als je het buitenbad als groep huurt kun je genieten van deze  faciliteiten:
- Het buitenbad met familieglijbaan en het peuterbad*
- Het nieuwe spraypark
- De ligweide en het verharde terras
- Alle speeltoestellen
- Alle sporttoestellen zoals het volleybalnet, pannaveld, 2 losse minidoeltjes en tafeltennistafel
*De familieglijbaan is op dinsdag 26 mei buiten gebruik

Je kunt ook zelf activiteiten organiseren op de grote ligweide. Losse spelmaterialen zoals ballen dien je zelf mee te nemen. Er is één lifeguard aanwezig.

Kinderen dienen thuis zwemkleding aan te doen. Na het zwemmen is er de gelegenheid voor omkleden in de kleedruimtes bij het Robbenbad. Daar is ook een toilet aanwezig. Douchen is niet mogelijk.

Besloten groepen
Per reservering mag één groep bestaande uit maximaal 30 kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar het buitenbad exclusief huren. Een begeleider bij de groep kinderen is verplicht. Per 10 kinderen is 1 begeleider toegestaan. De maximale groepsgrootte is bij een groep met 30 kinderen dus maximaal 33 personen. Begeleiders zijn volwassenen die toezicht houden op de kinderen. Zij mogen zelf niet zwemmen. Zij zijn in de functie als; groepsbegeleider, docent, trainer of ouder. Begeleiders houden rekening met de 1,5 meter afstand. De lifeguard ziet hier ook op toe en instrueert desgewenst de begeleiders. Kinderen zonder zwemdiploma mogen enkel in het peuterbad en het spraypark zwemmen, zwembandjes verplicht. Kinderen met zwemdiploma mogen ook in het grote buitenbad zwemmen. De reguliere huisregels blijven van toepassing.

Reserveren
Het is mogelijk om het buitenbad te reserveren. De kosten bedragen €70,- per uur. Elke reservering start op het hele uur. De zwemtijd bedraagt 45 minuten, de laatste 15 minuten per blok is voor omkleden, vertrek en gereed maken voor de volgende groep. Het is mogelijk om meerdere blokken aaneengesloten het bad te huren. Je kunt maximaal 7 dagen vooraf reserveren. Annuleren is niet mogelijk. Bij slecht weer kun je gebruikmaken van het recreatiebad binnen (attracties zoals glijbanen zijn niet in gebruik).

-Particulieren groepen, zoals kinderfeestjes of buurtverenigingen:
Een reservering kun je online doen via de website. Kies de gewenste datum en tijdsblok en betaal via Ideal. Je ontvangt een bevestiging in je mail.

-Onderwijsinstellingen en verenigingen
Een reservering kun je maken door een mail te sturen naar verhuur@tilburg.nl. Je ontvangt eerst een bevestiging en vervolgens een factuur.

Horeca menu
Horeca de Waterkant verzorgt twee verschillende menu's. Deze kun je gelijktijdig met de reservering bestellen.
-Menu 1: Friet + snack + blikje frisdrank: €4,95
-Menu 2: Tosti + warme drank of blikje fris : €4,85

Verdere berichtgeving
Bovenstaande geldt tot nader order. Het Sportbedrijf Tilburg zal constant in de gaten houden hoe het gaat en dit evalueren. Ook worden mogelijkheden voor verdere openstelling volgens de richtlijnen bekeken. Houd voor actuele berichtgeving de website www.sportintilburg.nl en de social media kanalen in de gaten.

We hopen jullie snel in het buitenbad te zien!  

Verder Lezen
meer over
Uitbreiding opties om zwemkaartje te kopen
Hoe ziet mijn zwembadbezoek eruit?