Sport in Tilburg
»
»

Verkiezing 'Clubske van het jaor 2021'

Verkiezing 'Clubske van het jaor 2021'

Het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg organiseert voor alle sportverenigingen de verkiezing ‘Clubske van ‘t jaor 2021’. Een clubske varieert van een vereniging tot een team of van commissie tot het groepje dat samen borrelt in de derde helft. Ken of ben jij onderdeel van hét allerleukste sport- of beweeg clubkse van Tilburg? Breng dan snel je nominatie uit!

Bijzondere titel

Wil jij laten zien bij wat voor bijzonder clubske jij sport, mag dat clubske kantinepersoneel wel eens wat waardering krijgen of wil jij het gezellige jeugdteam van je zoon of dochter eens in de spotlights zetten? Nomineer ze dan voor clubske van 't jaor. Alle genomineerden komen op een grote poster door de stad te hangen. Iedereen mag vervolgens stemmen op het mooiste clubske en daar komen dan 5 finalisten uit. Een vakjury, deze wordt binnenkort bekend gemaakt, zal de winnaar kiezen! Wat je wint? Natuurlijk de prestigieuze titel en o.a. een levensgrote poster voor op jouw club! 

Wat moet je doen?

  • Stuur een mail
  • Vertel van welke sportvereniging je bent.
  • Lever een kwalitatief goede foto in JPEG of PNG aan. Het leukste is natuurlijk het clubske op deze foto te zien is. Zorg ervoor dat je vooraf toestemming van de personen hebt als deze duidelijk op beeld staan. Heb je geen goede foto? Vermeld dit dan in de mail, dan kunnen we mogelijk iets op een andere manier regelen! 

Nomineren kan tot en met 28 februari 2021.

Communicatie toolkit 

Ben jij lid van een vereniging? Trommel je leden dan op om (anderen) te nomineren. Dit kun je doen door deze verkiezing te benoemen in de nieuwsbrief die je verstuurt of door een kort berichtje op Facebook en Instagram te plaatsen. Hieronder vind je een kleine toolkit met wat suggesties voor teksten die je direct kunt gebruiken. Wij hopen dat verenigingen massaal deze verkiezing omarmen en het tot een groot succes maken.

Schittert jouw clubske binnenkort door heel Tilburg?

Verder Lezen
Download