Sport in Tilburg
»
»

Complimentenweek 2022 is van start!

Complimentenweek 2022 is van start!

Al jaren organiseert team Verenigingsondersteuning van Sportbedrijf Tilburg de Complimentenweek. Dit jaar vindt deze plaats van maandag 4 april tot en met zondag 10 april. Er is deze week is er extra aandacht voor de Tilburgse sportverenigingen en hun leden. Leden hebben de mogelijkheid om de vrijwilligers of teamgenoten een compliment te geven of juist te laten horen waarom ze zo trots zijn op de club.

Waardering uitspreken

Ben je blij dat jouw trainer wekelijks super leuke trainingen bedenkt? Of is jullie kantine altijd zo lekker schoon en is het fijn dat de ballen altijd zijn opgepompt? Dan is het deze week het moment om trainers, vrijwilligers, clubgenoten en tegenstanders in het zonnetje te zetten! Spreek je waardering uit en laat weten waar en op wie je trots bent.

Materialenpakket

Dertig Tilburgse sportverenigingen hebben zich aangemeld voor de Complimentenweek. Deze verenigingen hebben allemaal een gratis pakket gekregen vol materialen die zij deze week kunnen gebruiken om complimentjes aan elkaar te geven. In het pakket zitten gepersonaliseerde posters, een vlaggenlijn, een spel, complimentenkaartjes, spreekwolkjes en een gigantisch fotoframe waarin je leuke foto’s kan maken. Daarnaast zijn de materialen ook digitaal beschikbaar gesteld. Dinsdag 29 maart hebben de verenigingen in het T-Kwadraat het pakket opgehaald waarna ze ook de mogelijkheid kregen om een gaaf filmpje op te nemen voor de club.

Complimentjes in de stad

De complimententjes zijn deze week ook zichtbaar in de stad. Op ruim 43 abriposters verspreid in de stad zijn de ingestuurde complimenten van de deelnemende verenigingen te lezen. Heb jij het complimentje van jouw vereniging al gevonden? Maak (indien dit veilig kan) er een foto mee stuur de foto naar verenigingsondersteuning@tilburg.nl.

 

Verder Lezen