Sport in Tilburg
»
»

Download de app: Sport in Tilburg

Download de app: Sport in Tilburg

In december 2020 is onze gloednieuwe app gelanceerd: Sport in Tilburg. Ontvang het laatste nieuws over lessen en activiteiten in de zwembaden en de ijsbaan. Daarnaast zijn er nog tal van andere functionaliteiten. De app is gratis beschikbaar voor zowel Apple als Android gebruikers.

Functionaliteiten app 

  • afmelden voor de zwemles
  • de openingstijden en tarieven raadplegen
  • kaartjes kopen in de webshop
  • inloggen in het leerlingvolgsysteem
  • het laatste nieuws raadplegen
  • alle informatie over de zwemlessen vinden.
  • door middel van pushberichten ontvang je info als lessen wijzigen of niet doorgaan.

Installeren app

De app is te downloaden via de App store (Apple) en via de Google Play (Android). Je kunt de app vinden onder de naam ‘Sport in Tilburg’.
Bij de installatie van de app geef je aan bij welke locatie je het vaakst zwemt/schaatst. Daarnaast is het belangrijk om bij de installatie de optie ‘activeer push’ in te stellen, zodat je de pushberichten ontvangt als lessen wijzigen of niet doorgaan.

Interessegebieden instellen

Na de installatie van de app kun je nog interesse gebieden in te stellen. Dit is niet verplicht, maar wel wenselijk. Je ontvangt dan alleen de informatie die voor jou relevant is. Dit werkt als volgt:

  1. Vanuit het beginscherm van de app klik je linksboven op het tandwieltje. Dit zijn de instellingen
  2. Je kiest dan voor de optie: beheer interesses
  3. Daar staan 8 verschillende opties. Ze staan automatisch allemaal aangevinkt. Je kunt ook kiezen voor alleen de opties waar je ‘interesse’ in hebt. Alleen over die onderwerpen ontvang je dan pushberichten.

Download de app snel en ervaar zelf de gemakken!

Verder Lezen