Sport in Tilburg
»
»
»

Feestelijke jubileummaand: 25 jaar Zwembad Reeshof

06-9-2021 09:30:00

Feestelijke jubileummaand: 25 jaar Zwembad Reeshof

In oktober viert Zwembad Reeshof haar 25 jarig jubileum! Vorig jaar bestond Zwembad Reeshof 25 jaar, maar door de coronamaatregelen kon dit niet gevierd worden. Dit jaar halen we het dubbel en dwars in met feestelijke activiteiten en cadeaus, voor jong en oud. Van 4 t/m 31 oktober 2021 staat iedere week in het teken van een ander thema. Bekijk hieronder het gehele programma en de speciale acties.

4 t/m 10 oktober: Sport & Zwemmen

  • Kom banenzwemmen en ontvang op vertoon van je badenkaart een badmuts.
  • Na de aqua-vitaal lessen kun je ontbijten in Grand Café Reeshof. Let op: voor toegang tot de horeca dien je in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Meer informatie vind je hier.
  • Op 10 oktober zijn er van 11.00 tot 14.00 uur demo’s door sportschool Sportpiazza in de sporthal. Iedereen is welkom om mee te doen! Starttijden: 11.00 uur, 12.00 uur en 13.00 uur

11 t/m 17 oktober: Aqua-Sportfestiviteiten

  • In deze week ontvang je van onze instructeurs na deelname aan een aqua-fitness les een gratis smoothie.
  • Op maandag 11 oktober en woensdag 13 oktober zijn de aqua-bootcamplessen grootser en spectaculairder! De lessen worden aangevuld met extra toffe elementen.
  • Zondag 17 oktober organiseren we in samenwerking met Dwars Crossfit uit Tilburg een Crossfit Aqua-Bootcamp. Meer weten over deze activiteit? Klik hier. Inschrijven kan via onze webshop.

18 t/m 24 oktober: Baby-/Peuterfestiviteiten

Op zaterdag 23 oktober en zondag 24 oktober geeft De BabySpa na het baby- en peuterzwemmen een demo. Verder hebben we die dagen ook een cadeautje voor alle baby’s en peuters die komen zwemmen!

25 t/m 31 oktober: Recreatieve feestweek (herfstvakantie)

Spring met ons mee! In de herfstvakantie staan er in de sporthal springkussens en spellen voor de jeugd: op 25, 27, 28 en 29 oktober verwelkomen we je graag van 10.00 tot 14.00 uur (vrij toegankelijk). Overdag kun je recreatief zwemmen in ons zwembad. Kijk hier voor onze openingstijden.

Discozwemmen
Op 29 oktober sluiten we de jubileummaand feestelijk af met discozwemmen. Het discozwemmen is van 19.00 tot 21.30 uur. DJ Suranga is aanwezig om er samen met de kinderen een spectaculair feest van te maken. We raden je aan je ticket voor het discozwemmen in onze webshop te kopen. Dit kan echter ook bij de receptie. Alleen toegang met minimaal het A-diploma. Leeftijd vanaf 8 jaar of onder begeleiding van ouder/verzorger.

Tijdens de jubileummaand blijft verder het reguliere programma in Zwembad Reeshof van kracht zoals te vinden bij onze openingstijden. Vier jij het 25 jarig jubileum van Zwembad Reeshof met ons mee?

Verder Lezen