Sport in Tilburg
»
»

Ga eropuit in de herfstvakantie!

Ga eropuit in de herfstvakantie!

In de herfstvakantie zijn er tal van leuke activiteiten te beleven in de zwembaden en op de Ireen Wüst IJsbaan. Elke dag is er wel wat leuks te doen met het hele gezin. Lees hieronder wat je allemaal kunt doen in de vakantie. 

Sportcomplex Drieburcht

Op maandag, woensdag en zondag ligt er een leuke attractie in het water tijdens het recreatief zwemmen. Op woensdagmiddag is er extra veel fun tijdens SPLASH!. Natuurlijk kun je tijdens de vakantie ook banenzwemmen of meedoen met een Aqua les. 

 • SPLASH! Woensdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur zijn er allerlei attracties en spelletjes voor jong en oud. Koop je ticket online of bij de receptie. Een drankje + chips is inbegrepen. 

>> Bekijk de openingstijden van Sportcomplex Drieburcht. 

Recreatiebad Stappegoor

We hebben een leuk programma samengesteld speciaal voor de vakantie. Zo is het elke ochtend van 10.00 tot 13.00 uur familiezwemmen. Er ligt elke middag tijdens recreatief zwemmen een gave attractie in het sportbad. Natuurlijk kun je tijdens de vakantie ook banenzwemmen of naar het baby-peuteruurtje komen. Daarnaast nog een aantal activiteiten uitgelicht:

 • Kids-bootcamp. Op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur zijn er gratis bootcamplessen speciaal voor kids vanaf 7 jaar. Een leuke work out tijdens het recreatief zwemmen. 
 • Familie discozwemmen. Op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur een editie discozwemmen speciaal voor gezinnen. Er dient minimaal 1 volwassene aanwezig te zijn. Ook super leuk als kinderfeestje. DJ Ron draait de leukste platen en je kunt wat lekkers eten bij Horeca de Waterkant. Koop je kaartjes online of bij de receptie. 
 • Familiezwemmen 'Op de boerderij'. Op de laatste zondag van de vakantie is er een speciale editie van het familiezwemmen: Op de boerderij. Er zijn leuke filmpjes op groot scherm,
  schmink en dierenballonnen. Sluit je vakantie gezellig samen af!

>> Bekijk de openingstijden van Recreatiebad Stappegoor. 

Zwembad Reeshof

 Bijna elke dag kun je recreatief zwemmen (m.u.v. dinsdag). Er ligt dan een leuke waterattractie in bad. Natuurlijk kun je tijdens de vakantie ook banenzwemmen of meedoen met een Aqua les. Daarnaast zijn er nog wat extra activiteiten: 

 • Discozwemmen. Op vrijdagavond van 19.00 t ot 21.30 uur kunnen de kids genieten van een avondje discozwemmen met DJ Suranga. De DJ draait de leukste hits. Koop je kaartjes online of bij de receptie. 
 • Sprinkussens & Spellen. Combineer je zwembadbezoek met een bezoek aan de sporthal. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn er in de ochtend springkussens en spelletjes, ‘s middag zijn er verenigingen die sportactiviteiten organiseren. 

  >> Bekijk de openingstijden van Zwembd Reeshof. 

Ireen Wüst IJsbaan 

In de vakantie ben je elke dag welkom voor recreatief schaatsen. Daarnaast hebben we nog wat leuke activiteiten: 

 • Familie fun schaatsen
  In de weekenden is het extra feest want dan is de familie fun midag. (bijna) alles mag! Tegen de richting inschaatsen of met je slee of luchtbed het ijs op. Er zijn dan ook geen hardrijders op de baan. 
 • Vrij ijshockeyen
  Op woensdag- en zaterdagmiddag kun je lekker ijshockeyen op de 30x60 baan.Er zijn helmen en pucks beschikbaar voor als je zelf geen ijshockeymateriaal hebt (beperkt). Op woensdag is de baan gedeeltelijk open voor vrij ijshockeyen. Op zaterdag is de gehele 30x60 baan beschikbaar voor vrij ijshockeyen.

>> Bekijk de openingstijden van de schaatsbaan. 

Verder Lezen