Sport in Tilburg
»
»
»

Hondenplons

Hondenplons

Na het grote succes van de eerdere edities, keert de Hondenplons dit jaar weer terug. Groter dan ooit. In samenwerking met HondenCampus organiseren we een spetterende Hondenplons. Op zaterdag 24 en zondag 25 september ben je samen met je hond welkom om een lekkere duik te nemen in het buitenzwembad. Naast het plonzen worden er een aantal leuke activiteiten georganiseerd, zo kun je bijvoorbeeld kennis maken met diverse hondensporten- en spellen en is er een fotograaf. We sluiten hiermee het buitenbadseizoen af. Na de Hondenplons starten de schoonmaakwerkzaamheden voor het volgend zwemseizoen en is het buitenbad dus gesloten.

Tarieven

Toegang per hond: €9,50. Deze prijs is inclusief 1 begeleider. Het tarief voor een extra begeleider bedraagt €3,75. Kinderen t/m 10 jaar zijn gratis.

Programma en activiteiten

Er zijn tijdens de Hondenplons allerlei leuke speelmaterialen voor honden zoals ballen en planken. Ook is er voor ondernemers uit de hondenbranche de mogelijkheid om deze dag aanwezig te zijn en een standje te huren. Neem hiervoor contact op via info@hondencampus.nl.
Tijdens de Hondenplons zijn er allebei de dagen 3 verschillende tijdstippen, zo proberen we het voor iedereen mogelijk te maken om met de trouwe viervoeter te komen zwemmen.
- Blok 1: van 09.00 tot 11.00 uur
- Blok 2: van 12.00 tot 14.00 uur
- Blok 3: van 15.00 tot 17.00 uur

Inschrijven

Wil je ook lekker komen zwemmen samen met je hond? Koop dan nu je tickets online. Vol=vol. Omdat we deze dag op een ontspannen en veilige manier willen laten verlopen is het zeer van belang dat jouw hond vriendelijk gedrag vertoont naar andere honden. De deskundigen van HondenCampus staan voor je klaar om je te begeleiden. Zij zijn tevens bevoegd om de toegang tot het zwembad en het terrein te ontzeggen om incidenten te voorkomen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar het huishoudelijk reglement.

Verder Lezen