Sport in Tilburg
»
»
»

Hondenplons @ Recreatiebad Stappegoor

Hondenplons @ Recreatiebad Stappegoor

- UPDATE -  De Hondenplons zit vol! 

 

In samenwerking met HondenCampus organiseren we een spetterende Hondenplons! Op zondag 15 september ben je samen met je hond welkom om een lekkere  duik te nemen in het buitenzwembad. Naast het plonzen worden er een aantal leuke activiteiten georganiseerd, zo kun je bijvoorbeeld kennis maken met diverse hondensporten- en spellen. We sluiten hiermee het buitenbadseizoen af. Na de Hondenplons starten de schoonmaakwerkzaamheden voor het volgend zwemseizoen.  Toegang per hond: 5 euro. Begeleiders mogen gratis naar binnen.

Programma en activiteiten 
Er zijn tijdens de Hondenplons allerlei leuke speelmaterialen voor honden zoals ballen en planken. Er zijn diverse ondernemers uit de hondenbranche om informatie en uitleg te geven.  Zo zijn dierenspeciaalzaak Dierendag  en Trimsalon Nino aanwezig. Ook zal er een hondenfotograaf aanwezig zijn; Renate Vos Fotografie. Tijdens de Hondenplons zijn er 2 verschillende tijdstippen, zo proberen we het voor iedereen mogelijk te maken om met de trouwe viervoeter te komen zwemmen.
- Blok 1: van 10.00 tot 13.00 uur
- Blok 2: van 14.00 tot 17.00 uur

Inschrijven
Wil je ook lekker komen zwemmen samen met je hond? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier! Omdat we deze dag op een ontspannen en veilige manier willen laten verlopen is het zeer van belang dat jouw hond vriendelijk gedrag vertoont naar andere honden. De deskundigen van HondenCampus staan voor je klaar om je te begeleiden. Zij zijn tevens bevoegd om de toegang tot het zwembad en het terrein te ontzeggen om incidenten te voorkomen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar het huishoudelijk reglement.

Verder Lezen
meer over
Halloween discozwemmen bij Zwembad Reeshof
Hondenplons @ Recreatiebad Stappegoor