Sport in Tilburg
»
»
»

Kids Summer Swim @ Stappegoor

03-6-2019 16:12:00

Kids Summer Swim @ Stappegoor

Op vrijdag 28 juni  van 17.00 - 20.00 uur is het zover: hét waterspektakel van Tilburg en omstreken speciaal voor kids. Het buitenbad wordt omgetoverd tot één groot tropisch speelparadijs. Deze avond staat het waterthema centraal. Zo kun je zowel binnen als buiten zwemmen, is er een zeepbaan, en is er ook een waterbar met gratis fruitwater cocktails. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Jongeren Op Gezond Gewicht Tilburg. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt!

Spectaculaire activiteiten
Tijdens de Kids Summer Swim kun je de hele avond buiten zwemmen en komen de vetste platen uit de speakers. Het recreatiebad is ook gewoon geopend deze avond.  Buiten liggen gave springkussens en een zeepbaan. Ook kun je stoepkrijten en leuke spelletjes doen. 

Speciaal voor kids
Deze Summer Swim is een speciale editie voor de kids. Dit betekent dat personen onder de 18 jaar alleen naar binnen mogen onder begeleiding. Dus kom gezellig met de hele familie zwemmen. Het is ook leuk voor kinderfeestjes. Je betaalt het reguliere entreetarief. 

Kinderfeestjes
Het is tijdens de Kids Summer Swim uiteraard mogelijk om een kinderfeestje te boeken.  Voor meer informatie en reserveren, neem contact op via info@horecatilburg.nl of bel naar 013 581 16 74. 

Op 28 juni gaan het zwembad om 16.30 uur dicht voor publiek, enkel de kinderfeestjes mogen op het terras blijven eten om in de avond door te gaan. Vanaf 17.00 uur gaan de deuren weer open en begint de Kids Summer Swim. 

Zet de datum vast in je agenda.. met wie kom jij deze leuke avond beleven?

Verder Lezen