Sport in Tilburg
»
»

Medewerker aan het woord #2

04-4-2018 14:31:00

Medewerker aan het woord #2

medewerker aan het woord

In deze rubriek maak je maandelijks kennis met één van de werknemers in de Tilburgse sportwereld. Vandaag is het woord aan de goedlachse Aarron Hayles. Hij werkt bij de sporthal van Sportcentrum Reeshof.

Sinds wanneer werk je bij Sportcentrum Reeshof?
"Ik werk al zes hele jaren voor de afdeling Sportbedrijf van de gemeente Tilburg en doe dat nog steeds met heel veel plezier."

Waarom vind je het werken bij Sportcentrum Reeshof zo leuk?
"Dit heeft meerdere redenen. Ik hou van de mensen waarmee ik werk, het is altijd heel gezellig op de werkvloer. De werkzaamheden die ik verricht zijn altijd verschillend en dat trekt mij aan. Ook het contact met de mensen die gebruik maken van onze accommodaties vind ik tof, je beleeft altijd weer wat anders. Wat voor mij erg interessant is zijn de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf en laten we het salaris niet vergeten."

Wat is het grappiste wat je hebt meegemaakt op het werk?
"Ik hou ervan om mijn collega's te plagen. Ik laat ze dan erg schrikken. Klinkt niet erg vriendelijk, maar naderhand lachen we er allemaal om."

Wat vind je belangrijk aan je werk?
"Belangrijk aan mijn werk vind ik dat de mensen die bij ons komen een prettig en veilig gevoel krijgen. De bezoekers moeten zich vrij voelen en daar zorg ik graag voor. De klanten kunnen doen wat ze willen binnen onze huisregels."

Verder Lezen