Sport in Tilburg
»
»

Medewerker aan het woord #1

01-2-2018 14:41:00

Medewerker aan het woord #1

medewerker aan het woord

In deze nieuwe rubriek maak je maandelijks kennis met één van de werknemers in de Tilburgse sportwereld. Vandaag is het woord aan Sylvia van Kuringen. Zij werkt bij Recreatiebad Stappegoor.

Sinds wanneer werk je bij Stappegoor?
"Vanaf eind 2006 ben ik met veel plezier werkzaam bij het Sportbedrijf. Ik ben begonnen bij de oude Stadssporthal en IJssportcentrum als beheerder/toezichthouder. Ook werkte ik bij gymzaal de Blaak, Dongewijk en wat andere kleine gymzalen. Sinds het voorjaar van 2009 was ik toezichthouder bij Sportcomplex T-Kwadraat en in hetzelfde najaar ook als receptioniste bij de nieuwe Ireen Wüst IJsbaan. Na het behalen van mijn lifeguard in 2014 ging ik aan de slag als toezichthouder bij Recreatiebad Stappegoor. In de wintermaanden zit ik een paar dagen per week bij de receptie bij het T-Kwadraat. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds binnen meerdere functies en op verschillende locaties actief. Juist de diversiteit in mijn werkzaamheden vind ik erg leuk!"

Waarom vind je het werken bij Recreatiebad Stappegoor zo leuk?
"Ik vind de omgang met klanten erg leuk. Sommige klanten komen hier al zo lang zwemmen, waardoor ik er echt een band mee heb opgebouwd. Ik werk al ruim 10 jaar in dit gebied waardoor ik veel mensen ken. Daarnaast heb ik super veel leuke collega’s. Naast hard werken, hebben we ook heel wat lol op de werkvloer. "

Wat is het grappiste wat je hebt meegemaakt op het werk?
"Mijn man Bram Snoeren heb ik in het IJssportcentrum leren kennen. In 2007 was ik toezichthouder in het IJssportcentrum. Bram was de DJ tijdens het recreatief schaatsen en toen is de vonk over geslagen op het ijs. Ruim 2 jaar later werd ik op de middenstip bij een wedstrijd van de Tilburg Trappers ten huwelijk gevraagd. Op 9 september 2010 hebben wij op dezelfde middenstip op het ijs elkaar het ja-woord gegeven. Een unieke en bijzondere ervaring!"

Verder Lezen