Sport in Tilburg
»
»

Medewerker aan het woord #7

08-8-2018 16:51:00

Medewerker aan het woord #7

medewerker aan het woord

In deze nieuwe rubriek maak je maandelijks kennis met één van de werknemers in de Tilburgse sportwereld. Vandaag is het woord aan Cely Luijten. Zij werkt momenteel als receptioniste bij Zwembad Reeshof.

Sinds wanneer werk je bij het Sportbedrijf?
In januari 2006 ben ik begonnen als receptioniste bij Zwembad Reeshof. Ik werkte al 23 jaar bij een bank en was op zoek naar iets nieuws. Ik kende het zwembad, want mijn kinderen hebben hier altijd zwemles gehad. Op dat moment waren ze hier een 2e bad aan het bouwen en ben ik naar binnen gestapt voor een open sollicitatie. Niet veel later werd ik in het winkelcentrum aangesproken dat ze me wel graag wilde hebben, én het liefst die dag erna al. Ik ben gelijk aan de slag gegaan en heb toen nog 3 maanden een dubbele baan gehad. Erg leuk dat ik bij het Sportbedrijf ging werken; mijn vader heeft 40 jaar bij de buitensportvelden gewerkt.

Waarom vind je het werken bij Zwembad Reeshof zo leuk?
Het werk achter de receptie is erg gevarieerd. Het is zoveel meer dan alleen een zwembadkaartje verkopen. Je hebt als receptioniste het eerste klantencontact. Mensen zien jou vaak als eerste dus je denkt altijd mee. Je maakt natuurlijk ook minder leuke dingen mee, want ook de klachten komen bij ons binnen. We proberen dit dan zo goed mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat mensen met een goed gevoel weggaan. Ik ken veel klanten en met de meesten heb ik heel leuk contact. Laatst kwam ik een klant tegen in winkelcentrum Heyhoef. Ik was aan het winkelen en liep met tassen vol in mijn handen. Hij nam wat tassen aan en zette deze thuis af. Super lief!

Ik vind het ook erg leuk om in dit zwembad te werken, omdat je vanaf de receptie het zwembad kunt zien. De laatste jaren is het zwembad ook mooi gepimpt. Alles is in strandstijl, super leuk, want ik houd zelf ook erg van reizen!

Wat vind je belangrijk aan je werk?
Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Je ziet hier kinderen echt opgroeien. Ze beginnen met baby-peuterzwemmen, dan gaan ze op zwemles en vervolgens zie je ze met discozwemmen weer terug. Mensen komen hier naartoe om iets leuks te doen, dus zijn vaak vrolijk. Ik vind het belangrijk om mensen te helpen en met mensen mee te denken. Bijvoorbeeld welk abonnement ze het beste kunnen nemen.

Wat is het grappiste wat je hebt meegemaakt op het werk?
Een paar jaar terug hadden we een personeelsuitje in de Biesbosch. We zaten met alleen maar vrouwen op een bootje. We waren zoveel aan het kletsen dat we, zonder dat we het door hadden, een afslag in waren gegaan waar helemaal niet in mochten. We kwamen vast te zitten. Er werd omgeroepen dat we moesten wachten tot het water hoger stond. Mooi niet dachten we. We zijn er toen uitgeklommen om de boot te gaan duwen. Hahaha, oh en ook met de boot wiebelen. Wat een lol hebben we toen gehad.

Verder Lezen

Foto: uitje in de Biesbosch

Sportbedrijf Tilburg