Sport in Tilburg
»
»

Medewerker aan het woord #9

16-11-2018 11:23:00

Medewerker aan het woord #9

medewerker aan het woord

In deze nieuwe rubriek maak je maandelijks kennis met één van de werknemers in de Tilburgse sportwereld. Vandaag is het woord aan Sabrina Wokke. Zij werkt momenteel als toezichthouder bij Recreatiebad Stappegoor. 

Sinds wanneer werk je bij het Sportbedrijf?
In oktober 2014 ben ik begonnen als medewerker huishoudelijke dienst bij Sportcomplex T-Kwadraat. Twee jaar geleden heb ik mijn lifeguard gehaald. Momenteel ben ik daarom vooral te vinden in Recreatiebad Stappegoor als toezichthouder. Ook op de andere twee zwembaden heb ik al gewerkt. Ik vind het heel leuk en belangrijk om mezelf te blijven ontplooien. Nu heb ik de ambitie om zwemlessen te gaan geven, bijvoorbeeld het zwem-abc aan kinderen of de les voor baby's en peuters. Dit lijkt mij een mooie volgende stap.

Waarom vind je het werken bij Recreatiebad Stappegoor zo leuk?
Mijn collega's zijn heel leuk en ik zit hier echt goed op mijn plek. Ga met veel plezier naar mijn werk en vind het leuk om mijn enthousiasme over te brengen. De baan als toezichthouder vind ik een hele dankbare job, omdat je de verantwoordelijkheid over de veiligheid van mensen hebt. Daarnaast heb ik heel lang in het bedrijfsleven gewerkt en heb ik dus ook een commerciële achtergrond. Ik vind het daarom erg leuk als het gezellig druk is in het zwembad en lekker hard kan werken.

Wat vind je belangrijk aan je werk?
Ik vind gastgerichtheid heel belangrijk. Ik ben ook ambassadeur voor de gastgerichtheid in onze accommodaties. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om met veel plezier naar mijn werk te gaan én dat ga ik ook elke dag. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen plezier. Een positieve flow vind ik fijn om in te werken. Deze flow creëer je samen door bijvoorbeeld elkaar eens een complimentje te geven.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt op het werk?
Ik maak eigenlijk heel vele leuke dingen mee. Waar ik echt een voldaan gevoel van krijg is een dag werken in de zomerperiode: een drukke zomerdag, warm weer, veel bezoekers, veel op te ruimen. Als je dan na zo'n dag als team kei hard gewerkt hebt, alles goed verlopen is en aan het einde van de avond alles opgeruimd is en klaar staat voor de volgende dag. Dat vind ik echt bijzondere momenten. Je doet het dan echt als team samen en hebt het weer 'geflikt'.

Verder Lezen