Sport in Tilburg
»
»
»

Onderhoud binnenbaden Recreatiebad Stappegoor

Onderhoud binnenbaden Recreatiebad Stappegoor

In Recreatiebad Stappegoor vindt momenteel gepland onderhoud plaats. Tijdens de coronasluiting is het buitenbad volledig betegeld en de komende weken worden ook de tegels in het binnenbad vervangen. Het recreatiebad en sportbad zijn tijdens deze werkzaamheden niet te gebruiken. Volgens planning zijn de werkzaamheden vanaf 26 april gereed.

Op dit moment is het hele zwembad gesloten vanwege de corona maatregelen. Er is daarom gekozen om diverse onderhoudswerkzaamheden eerder uit te voeren. Deze werkzaamheden zijn nu in volle gang.

Zwemlessen gaan door

Het kabinet heeft besloten dat vanaf dinsdag 16 maart uitsluitend de zwemlessen weer mogen starten. De Tilburgse Zwemschool vindt het belangrijk dat deze lessen door kunnen gaan. Daarom worden de lessen die normaal gesproken op Stappegoor plaatsvinden tijdelijk verplaatst naar Zwembad Reeshof. Ouders hebben hier een mail over ontvangen.

Buitenbad

Buitenzwemmen is onder voorwaarden binnen de huidige maatregelen wel mogelijk. Er wordt hard gewerkt om het buitenbad van Recreatiebad Stappegoor snel te openen. De opening staat gepland op 3 april.

Meer informatie

De meest actuele informatie over de zwembaden en de coronamaatregelen in de Tilburgse sportaccommodaties is te vinden op de website

Verder Lezen