Sport in Tilburg
»
»
»

Onderhoud Robbenbad Recreatiebad Stappegoor

11-8-2021 01:01:00

Onderhoud Robbenbad Recreatiebad Stappegoor

In Recreatiebad Stappegoor wordt voor een periode van 4 maanden gepland onderhoud gepleegd aan het overdekte Robbenbad. De werkzaamheden starten na de zomervakantie; op 6 september. Onder andere de glazen pui van het Robbenbad wordt vervangen. Volgens planning is het Robbenbad vanaf 10 januari 2022 klaar voor gebruik. Het recreatiebad en het sportbad blijven gedurende het onderhoud gewoon open.

Zwemlessen gaan door 

Alle zwemlessen van de Tilburgse Zwemschool gaan gedurende het onderhoud door. Lessen worden waar nodig verplaatst naar het sportbad of het recreatiebad. Op dinsdag- en donderdagmiddag is er daardoor geen recreatief zwemmen.

Lessen en activiteiten in andere baden

Tijdens de onderhoudsperiode gaan zoveel mogelijk activiteiten gewoon door. Gebruikers die normaal het Robbenbad huren, verhuizen nu tijdelijk naar het sportbad. Dit betekent dat er doordeweeks minder banenzwemmen is. Daarvoor in de plaats zijn er in het weekend wel meer banenzwem momenten. De Aqua-Jogging lessen vervallen het komende halfjaar, de Aqua-Aerboics lessen van Vitaal gaan wel gewoon door.

Meer informatie

Het rooster van het nieuwe seizoen kun je hieronder downloaden. Houd voor meer informatie de website in de gaten.

Verder Lezen
Download