Sport in Tilburg
»
»
»

Onderhoud sportbad Sportcomplex Drieburcht

Onderhoud sportbad Sportcomplex Drieburcht

In Sportcomplex Drieburcht wordt voor een periode van 13 weken onderhoud gepleegd aan het 25-meter sportbad. De voegen in het bad worden vervangen. Het is de bedoeling dat het sportbad vanaf 19 april weer klaar is voor gebruik. Het recreatiebad en het therapiebad blijven gedurende het onderhoud wel open.

Op dit moment is het hele zwembad gesloten vanwege de corona maatregelen. Aangezien het bad momenteel toch dicht is, is het verstandig de werkzaamheden nu uit te voeren. Onderhoud aan het bad kon niet eerder starten, omdat er eerst een zorgvuldig onderzoek plaatsvond. Inmiddels zijn de werkzaamheden gestart.

Lessen en activiteiten in andere baden

De zwemles van de Tilburgse Zwemschool gaat gedurende het onderhoud door. Op welke manier wordt op een later moment bekendgemaakt. Daarnaast kijken we voor overige activiteiten of deze naar andere baden verplaatst worden. Met verenigingen wordt, wanneer verdere coronamaatregelen bekend zijn, contact opgenomen over eventuele uitwijkmogelijkheden. Helaas zijn er ook activiteiten die beperkt of helemaal niet doorgaan gedurende het onderhoud.

Om de bezoekers van het zwembad tegemoet te komen, blijft het zwembad in de zomervakantie, in tegenstelling tot andere jaren, open.

Meer informatie

De werkzaamheden zijn inmiddels gestart. Het is met de huidige corona maatregelen nog onduidelijk wanneer het recreatiebad en het therapiebad weer open mogen. Houd voor meer informatie de website in de gaten.

Verder Lezen