Sport in Tilburg
»
»

Ontdek jouw sport met de nieuwe sporttest!

Ontdek jouw sport met de nieuwe sporttest!

Wil jij graag weten welke sport bij jou past of wil je erachter komen welke sportaanbieders bij jou in de buurt zitten? Doe dan de nieuwe sporttest. In een paar minuten kom je erachter welke sport echt iets voor jou is. Er is altijd wel een sport die bij jou past!

In Tilburg kun je meer dan 100 verschillende sporten beoefenen. Van hapkido tot waterpolo en van floorball tot handbal. Met bijna 200 sportverenigingen is het sportaanbod in Tilburg erg groot, maar misschien juist daarom wel lastiger om een passende sport te kiezen. Daarom is deze nieuwe tool ontwikkeld om erachter te komen welke sport bij jou past.

De test

In een chat worden er 6 korte meerkeuzevragen gesteld. Speel jij graag in teamverband en doe je dit het liefst in de buitenlucht? Dan is de kans groot dat balsporten hoog uit de test komen. Natuurlijk zie je hier sporten zoals hockey en voetbal tussen staan, maar ook sporten waar je misschien nog helemaal niet aan had gedacht. En je ziet ook gelijk welke sportaanbieders bij jou in de buurt zitten. 

Doe de test! Waar wacht je nog op?! 

Verder Lezen