Sport in Tilburg
»
»

Rabobank Jeugdveldrit bij TWC Pijnenburg

Rabobank Jeugdveldrit bij TWC Pijnenburg

De wegwedstrijden van 2019 zijn verreden, het programma van de KNWU is afgewerkt. September is de maand waarin de trainingen worden omgezet en de renners overstappen op een mountainbike of een cross-fiets.

De eerste trainingen zitten erop, de renners van TWC Pijnenburg worden nu klaar gestoomd voor de wedstrijd die op zondag 10 november op het eigen circuit wordt georganiseerd. Zij zullen het tijdens het open NK junior veldrijden gaan opnemen tegen hun leeftijdgenootjes uit het hele land. De inschrijvingen voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar lopen soepel richting 200 of meer deelnemers. De wedstrijden beginnen om 11.00 voor de allerkleinste veldrijders, de 14-jarigen sluiten de dag af met hun wedstrijd om ca 15.00 u.

Veldrijden
Veldrijden doe je over hindernissen en hier en daar moet je van je fiets af om over een hindernis te gaan. Bij Pijnenburg is er een overzichtelijk parcours uitgezet. De aanloop gaat over asfalt, trappen, balken, door de zandbak, over containers en door een stuk bos met technische elementen vormen samen een parcours van ca 2000 m.

De toegang is gratis, u bent van harte welkom, de kantine is voor iedereen open. De organisatie is al jaren in vertrouwde handen van de TWC Pijnenburg. Mocht u belangstelling hebben om de renners aan te moedigen, ons adres is Bijsterveldenlaan 3.

Verder Lezen
meer over
Mooie wandel- en hardloopinitiatieven: van avond4daagse tot virtuele hardloopwedstrijden
Vereniging in de schijnwerpers: Tilburgse sportverenigingen zijn er ook in tijden van corona voor haar leden