Sport in Tilburg
»
»

Scary Swim @ Stappegoor

Scary Swim @ Stappegoor

Op vrijdagavond 27 oktober van 18.00 - 21.00 uur is het zover: Recreatiebad  Stappegoor wordt omgetoverd tot één waar griezelbad. Met spannende personages zoals Dracula en zombies en heerlijke horrordrankjes zoals rode drakenbloed wordt het één groot spektakel. De Halloween-avond begint om 18.00 uur bij de receptie. Vervolgens kom je via een speciale routing bij de kleedruimtes. De avond eindigt natuurlijk met een echt discozwemfeest in het recreatiebad. Er is zelfs een speciale Halloweenvereniging uitgenodigd. Samen zorgen we ervoor dat het een spannende, onvergetelijke avond wordt! 

Kaartverkoop
Vanaf dinsdag 3 oktober kun je je kaartje voor deze griezelige avond kopen bij de receptie van Recreatiebad Stappegoor. Voor €5,25 kun je een kaartje kopen en met een Tjippas betaal je slechts €2,65. Het is ook mogelijk om op de avond zelf een kaartje te kopen, maar op = op dus wacht niet te lang. Je krijgt bij inlevering van je kaartje op de avond zelf een gratis, griezelig welkomstdrankje van Horeca Recreatiebad Stappegoor.

Minimale leeftijd
Er zullen verschillende personages rondlopen en ook zal het bad spannend aangekleed zijn. Wij adviseren daarom een minimale leeftijd van 8 jaar, aangezien er schrikeffecten kunnen zijn. Er is geen maximum leeftijd aan verbonden. A-diploma is verplicht of anders onder begeleiding van een volwassene. 

Recreatiebad sluit om 17.00 uur
In verband met alle voorbereidingen die getroffen worden voor deze avond, sluit het recreatiebad om 17.00 uur. Dit betekent dat we een uur dicht zijn om Stappegoor om te toveren tot Scary Swim! Je kunt in de middag dus van 14.00 tot 17.00 uur recreatief zwemmen. 

Zwemles
Overige activiteiten en lessen gaan deze dag gewoon door. We willen natuurlijk niet dat de kinderen van de zwemlessen last van deze avond ondervinden. Het is dan ook niet de bedoeling dat zij bepaalde Halloween personages tegen komen. Om dit goed te laten verlopen zijn de eerste 2 grote kleedhokken afgesloten voor de voorbereidingen van deze avond. Omkleden kan enkel in de achterste 2 kleedhokken welke ingedeeld worden naar man en vrouw. Om 18.00 uur, na de laatste zwemles, is het voor de zwemleskinderen enkel mogelijk om via de nooduitgang het gebouw te verlaten. 

Zet de datum vast in je agenda.. durf jij de uitdaging aan?

meer over
Watercampagne: Water, je weet toch?!
Waarom sporten met een vriendin zoveel leuker is!