Sport in Tilburg
»
»
»

Scary Swim @ Stappegoor

18-9-2018 14:27:00

Scary Swim @ Stappegoor

Op zaterdagavond 3 november van 18.30 - 22.30 uur is het zover: Recreatiebad  Stappegoor wordt omgetoverd tot één waar griezelbad. Het is de 2e editie van Scary Swim. Met spannende personages zoals Dracula en zombies en heerlijke horrordrankjes zoals rode drakenbloed wordt het één groot spektakel. De Halloween-avond begint om 18.30 uur bij de receptie. Vervolgens kom je via een speciale routing bij de kleedruimtes. De avond eindigt natuurlijk met een echt discozwemfeest in het recreatiebad en sportbad. Er is zelfs een speciale Halloweenvereniging uitgenodigd. Samen zorgen we ervoor dat het een spannende, onvergetelijke avond wordt! 

Kaartverkoop
Vanaf maandag 8 oktober kun je je kaartje voor deze griezelige avond online kopen of bij de receptie van Recreatiebad Stappegoor. Voor €5,35 kun je een kaartje kopen en met een Tjippas betaal je slechts €2,70.  Een kaartje voor het tjip-tarief is alleen bij de receptie te koop. Het is ook mogelijk om op de avond zelf een kaartje te kopen, dit kan tot 18.30 uur, maar op = op dus wacht niet te lang. Je krijgt bij inlevering van je kaartje op de avond zelf een gratis, griezelig welkomstdrankje.

Minimale leeftijd
Er zullen verschillende personages rondlopen en ook zal het bad spannend aangekleed zijn. Wij adviseren daarom een minimale leeftijd van 8 jaar, aangezien er schrikeffecten kunnen zijn. Er is geen maximum leeftijd aan verbonden. A-diploma is verplicht of anders onder begeleiding van een volwassene. 

Recreatiebad sluit om 17.30 uur
In verband met alle voorbereidingen die getroffen worden voor deze avond, sluit het recreatiebad om 17.30 uur. Dit betekent dat we een uur dicht zijn om Stappegoor om te toveren tot Scary Swim. Je hebt voor de avond dus ook een apart entreeticket nodig.

Zet de datum vast in je agenda.. durf jij de uitdaging aan?

Verder Lezen