Sport in Tilburg
»
»
»

Sportcomplex Drieburcht bestaat 5 jaar en viert feest!

21-12-2018 09:29:00

Sportcomplex Drieburcht bestaat 5 jaar en viert feest!

Op vrijdag 21 december 2018 bestaat de 'nieuwe' Drieburcht alweer 5 jaar. En dit mooie moment willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Wij willen dit feestje graag met jullie vieren. Daarom hebben we in 2019 allerlei leuke, feestelijke acties. 

Win elke week een jubileumpakket
Maar liefst 3 maanden lang geven wij elke week een jubileumpakket weg. Op het zwembad is hiervoor vanaf 7 januari een leuk hoekje ingericht. Dit jubileumpakket bestaat o.a. uit een sportcadeaubon van 10 euro en nog leuke andere cadeautjes. Iedereen die komt zwemmen, maakt kans op een jubileumpakket. Je kunt deelnemen door je gegevens in de box op het bad in te leveren en loot dan automatisch mee!

Ontdek de Drieburcht en ontvang een cadeaubon
Ook met onze nieuwe klanten willen we een feestje vieren. Wij nodigen iedereen uit om onze activiteiten in Sportcomplex Drieburcht te ontdekken. Elke nieuwe klant ontvangt bij aanschaf van een abonnement of badenkaart een cadeaubon van 5 euro in de maanden januari, februari en maart. Deze sportcadeaubon is in te leveren in de maanden april, mei en juni 2019 bij Sportcomplex Drieburcht ,Recreatiebad Stappegoor, Zwembad Reeshof en Sportcomplex T-Kwadraat.

Facebook feestmaand
Natuurlijk vieren wij ons feestje ook online. Daarom verloten wij vanaf 7 januari elke week een super leuke prijs op Facebook. Je maakt kans op een les Aqua-Float tot een week gratis banenzwemmen. Ook de horeca, Sportcafé Drieburcht, verloot diverse prijzen. Volg jij ons al?

Verder Lezen