Sport in Tilburg
»
»

Bijeenkomst Sportief Presteren

01-2-2019 13:56:00

Bijeenkomst Sportief Presteren

Hoe zorgen we voor sportplezier? Sportief Presteren!

Herinner jij je die ene trainer die erin slaagde om een warme band met jou op te bouwen? Of de coach die het voor elkaar kreeg dat je na een verloren wedstrijd toch met een winnaarsgevoel naar huis ging?

Op 19 maart ben je van harte welkom in het Willem II stadion op de bijeenkomst 'Sportief Presteren; sportplezier bij elke vereniging'. Marcel van Herpen leidt de avond in met een inspirerend verhaal rondom zijn ervaringen als 'pedagoog in de sport'. Ook voormalig profvoetballer Björn van der Doelen levert een bijdrage aan deze inspiratieavond. Hij zal het niet alleen over zijn voetbalcarrière hebben, maar laat ook zijn welbekende muzikale ontwikkeling aan de orde komen!

De avond is bedoeld voor trainers, bestuursleden en coördinatoren van sportverenigingen in en rondom Tilburg. Ook studenten, ouders en iedereen die wil bijdragen aan sportplezier is van harte welkom! Deelname aan de avond kost 3 euro. De eerste 200 aanmelders ontvangen na afloop gratis het boek 'Ik de coach'. We starten om 19:30u. De koffie staat klaar vanaf 19:00u. Meer informatie vind je hier en op de website. Mis dit niet en schrijf je dus snel in voor deze avond!

 

meer over
Vrijwilligers bezorgen basisschoolleerlingen onvergetelijke vakantietoernooien
Inspiratiesessie vrijwilligersbeleid