Sport in Tilburg
»
»

Nieuwe zomeractiviteit: T-Adventure Games @ Sportcomplex T-Kwadraat

Nieuwe zomeractiviteit: T-Adventure Games @ Sportcomplex T-Kwadraat

In de zomervakantie is het zover: de eerste editie van T-Adventure Games! Sportcomplex T-Kwadraat wordt van 26 juli t/m 3 september omgetoverd tot één groot speelparadijs: een toffe plek voor de jeugd om samen te komen sporten. Je kunt meedoen aan diverse activiteiten: lasergamen, boogschieten, speedminton, stoepranden, voetbal en meer!

Zomerspelen voor de jeugd

T-Adventure Games is zes weken lang in Sportcomplex T-Kwadraat. Het doel is om kinderen kennis te laten maken met gebied Stappegoor en lekker te laten bewegen. Alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar kunnen dagelijks gratis komen sporten in Sportcomplex T-Kwadraat. Een leuke vakantie-activiteit voor het gezin of met vriendjes en vriendinnetjes.

Deelnemers ontvangen na minimaal één uur sporten ook een voucher voor gratis toegang tot Recreatiebad Stappegoor. Deze voucher is geldig t/m 5 september.

Deelname T-Adventure Games

T-Adventure Games vindt plaats van 26 juli t/m 3 september. Begeleiding en toezichthouders zijn aanwezig. Begeleiding van de jeugd (18+) is ook welkom en kan meedoen. Er zal geen horeca zijn. De deelnemers mogen wel zelf eten en drinken meenemen. Het is verplicht om vooraf te reserveren voor de T-Adventure Games.

Per dag zijn er twee verschillende tijdsblokken, waar maximaal 50 kinderen aan kunnen deelnemen.

  • 11.30 - 14.00 uur
  • 15.30 - 18.00 uur

Komt jouw (klein)zoon of (klein)dochter deze zomer naar de T-Adventure Games? Reserveer je ticket(s) vooraf in onze webshop. Dit kan maximaal een week van tevoren.

Verder Lezen