Sport in Tilburg
»
»
»

Update 03/08 zwembaden: start nieuw zwemseizoen

Update 03/08 zwembaden: start nieuw zwemseizoen

Vanaf maandag 24 augustus start het nieuwe zwemseizoen in de Tilburgse zwembaden. Alle reguliere activiteiten gaan vanaf dan weer door. De berichtgeving van het RIVM en de brancheverenigingen worden hierbij uiteraard gevolgd. Alle baden-, leskaarten en abonnementen zijn vanaf 24 augustus weer geldig. Je dient vooraf via de webshop te reserveren voor een zwemactiviteit.  

Na de zomervakantie worden alle reguliere activiteiten en lessen weer hervat. Dit betekent dat o.a. het baby-peuter zwemmen weer start.  Daarnaast komt bij het banenzwemmen het tijdsblok van 45 minuten te vervallen. Dus als je langer wilt zwemmen is dit geen probleem. Hierdoor is het gereduceerde tarief voor banenzwemmen niet meer geldig. Vanaf 24 augustus geldt ook de 80% afkoopregeling bij de zwemlessen weer. De jaarlijkse indexatie van de tarieven vindt op 24 augustus plaats. De roosters van de zwembaden vind je op de website bij openingstijden. De roosters zijn ook af te halen bij de receptie van de accommodaties. 

Er zijn met de start van het nieuwe zwemseizoen nog steeds een aantal voorwaarden. Deze gelden tot nader order. Wanneer hier iets in wijzigt, wordt dit via de website en social media kanalen gecommuniceerd.

  • Je dient vooraf een plek te reserveren op een vaste datum voor de verschillende zwemactiviteiten. Dit kan online via onze webshop. Mocht je er online niet uitkomen, dan kun je telefonisch contact opnemen met de zwembaden. Als je telefonisch reserveert, verzoeken wij om bij de kassa, wanneer je de mogelijkheid hebt, uitsluitend per pin te betalen. Let op, bezoekers die via de meedoenregeling reserveren, kunnen dit uitsluitend online doen. 
  • Je dient je te houden aan de 1,5 meter afstand regels. 
  •  Bij binnenkomst wordt er een gezondheidscheck gedaan. Dit document vind je ook op de website.

Abonnementen en badenkaarten weer geldig vanaf 24 augustus
Vanaf 24 augustus zijn alle abonnementen, baden- en leskaarten weer geldig. Deze worden verlengd met de periode dat de kaarten niet geldig waren. De kaarten en abonnementen worden automatisch verlengd. Je hoeft hiervoor niks te doen. Het is vanaf 24 augustus niet mogelijk om badenkaarten en abonnementen geblokkeerd te laten. Bezoekers met een geldige kaart of abonnement dienen ook vooraf te reserveren.

Meer informatie
Bovenstaande gaat door mits het coronavirus onder controle blijft. De reguliere programmering geldt het hele jaar m.u.v. vakanties. Kijk voor de exacte tijden op de website bij openingstijden. Houd voor verdere actuele berichtgeving de website www.sportintilburg.nl en de social media kanalen in de gaten. Voor vragen kun je een mail sturen naar secretariaat.sport@tilburg.nl.

Verder Lezen

Richtlijnen voor zwemmen in de Tilburgse zwembaden

Sportbedrijf Tilburg