Sport in Tilburg
»
»
»

Vanaf 3 april buitenbad Stappegoor open

Vanaf 3 april buitenbad Stappegoor open

Vanaf zaterdag 3 april gaat het buitenbad van Recreatiebad Stappegoor deels weer open. Het zwembad gaat open voor banenzwemmen, Aqua-Fitness t/m 26 jaar en voor kids-bootcamp. Openstelling van het bad gebeurt met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en het protocol ‘Verantwoord Zwemmen’ van de ZwembadBranche. 

Activiteiten

Het buitenbad gaat voorlopig open voor de activiteiten banenzwemmen, Aqua-Fitness en kids-bootcamp. Er is beperkte capaciteit dus vol = vol.

  • Banenzwemmen: in het buitenbad zijn er 2 verschillende banen, namelijk de doorzwembaan en de rustige baan. De rustige baan is 12 x 10 meter. Hier zwem je een rondje. De doorzwembaan is 16,5 x 5 meter. Hier zwem je heen en terug. Je koopt vooraf voor de juiste baan een kaartje online. Deze activiteit is te bezoeken vanaf 12 jaar.
  • Aqua-Fitness: deze lessen zijn voor jongeren t/m 26 jaar. Er is Aqua-Aerobics en Aqua-Bootcamp.
  • Kids-Bootcamp: deze lessen zijn speciaal voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. Een A-diploma is verplicht.

Online verkoop

Het is uitsluitend mogelijk om vooraf online losse tickets te kopen voor een activiteit op een vast tijdsblok. Dit betekent dat badenkaarten en abonnementen voorlopig nog niet geldig zijn. De geldigheid van deze kaarten wordt verlengd. Bezoekers met een meedoenregeling abonnement/-badenkaart kunnen hier wel gebruik van maken.

Goed om te weten

  • De temperatuur in het buitenbad is 29 graden. 
  • Doe vooraf je zwemkleding aan. Voor je zwembadbezoek doe je alleen de overkleding uit. Na afloop is omkleden wel mogelijk in een partytent. Er is voor mannen en voor vrouwen een aparte omkleedruimte.
  • De ingang van het buitenbad is langs het ijssportcentrum rechts bij de poort naar binnen. Daar scan je je gekochte kaartje bij een medewerker.
  • Er zijn geen kluisjes aanwezig. Je spullen kun je op het buitenterrein of in de omkleedruimtes neerleggen.
  • Douchen is niet mogelijk.
  • Neem warme kleding mee die je na afloop aan kunt doen.

Meer informatie

Houd voor verdere actuele berichtgeving de website en de social media kanalen in de gaten. Voor vragen kun je een mail sturen.

Verder Lezen

Richtlijnen zwemmen buitenbad

Sportbedrijf Tilburg

Banenzwemmen

Sportbedrijf Tilburg