Sport in Tilburg
»
»

Vijf redenen waarom CityTrainer iets voor jou is!

30-9-2019 13:18:00

Vijf redenen waarom CityTrainer iets voor jou is!

Wil jij iets met sport doen in je vrije tijd, naast je werk of school, of wil je juist ontdekken wat je wil doen? Doe de cursus CityTrainer. Hieronder vijf redenen waarom deze cursus iets voor jou is!

 1. Je houdt van sport en bewegen 
  Je beoefent een sport en je wil jouw passie voor die sport overbrengen op anderen, je vindt het leuk om sportactiviteiten te organiseren voor kinderen en (jong) volwassenen, of je helpt graag mee aan grote sportevenementen in de stad… Als één van deze dingen je aanspreekt dan is wellicht een cursus CityTrainer iets voor jou. Iedereen kan deelnemen aan deze cursus. Je hoeft helemaal geen (sport)opleiding gevolgd te hebben of ervaring te hebben in het leidinggeven of begeleiden. En voor de cursus CityTrainer ben je nooit te oud!

 2. Je wilt iets doen in jouw wijk
  Je bent betrokken bij wat er in jouw wijk of stadsdeel gebeurt en je wilt graag iets doen voor de bewoners. CityTrainer geeft jou de tools en handvaten zodat jij iets moois neer kan zetten in jouw wijk. Je leert met de cursus hoe je een activiteit opzet en wat er allemaal bij komt kijken. En dat hoeft niet een sporttoernooitje te zijn, denk ook aan het opzetten van een wekelijkse rondje wandelen met ouderen, het geven van basketbaltraining aan jeugd of het opzetten van een bootcamp.

 3. Je leert jouw talent kennen
  Weet je nog niet goed wat je wil en wat je kan? Met de cursus CityTrainer leer je waar jouw talent ligt. In het organiseren, of in het leiding geven. Of juist in het creatief denken. Je leert diverse skills voor de toekomst.

 4. Je krijgt meer zelfvertrouwen
  Tijdens de cursus, die bestaat uit 8 bijeenkomsten waaronder een eindactiviteit, leer je onder andere voor een groep te staan en het woord te nemen. En je leert zelfstandig een activiteit op te zetten. Je doet dit onder begeleiding van een coach. Je komt sowieso met meer zelfvertrouwen uit deze cursus!

 5. Je organiseert het vetste sportevent in de stad
  Als je klaar bent met de cursus kun jij zelf aan de slag. Je hebt ervaring opgedaan in het helpen bij sportactiviteiten en evenementen, maar nu mag je zelf los gaan. Jouw idee kun jij werkelijkheid laten worden! Heb je nu al een idee voor een evenement wat Tilburg nog mist? Met CityTrainer krijg je alle hulp om dit evenement ook te realiseren!

Klik hier voor meer informatie over de cursus Citytrainer.

Verder Lezen